Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri bombă. Coldplay a vrut să anuleze al doilea concert. Chris Martin, afectat de huiduielile încasate de Babasha

Dezvăluiri bombă. Coldplay a vrut să anuleze al doilea concert. Chris Martin, afectat de huiduielile încasate de Babasha
Subiectul zilei, de două zile, în România, e concertul Coldplay de la National Arena. După cel de miercuri, soldat cu huiduieli din partea a zeci de mii de spectatori nemulțumiți de prezența manelistului invitat de trupă, joi a urmat al doilea, care s-a desfășurat în condiții civilizate.

Dezvăluiri bombă. Coldplay a vrut să anuleze al doilea concert. După ce a avut loc al doilea concert Coldplay, Speak face, azi, dezvăluiri. 

Speak
Speack a aflat multe despre concertul Coldplay

Coldplay a vrut să anuleze concertul de a doua zi. Chris Martin, solistul legendarei trupe britanice a fost așa de afectat de huiduielile încasate de manelistul Babasha, pe care chiar el l-a invitat să urce pe scenă, încât a avut  un moment în care nu a mai contat suma imensă mobilizată pentru show  sau cât ar fi pierdut dacă anula concertul, și, din orgoliu, ar fi renunțat să mai urce o dată pe scenă.

De ce l-au invitat cei de la Coldplay pe Babasha să cânte cu ei

Surprinzător, în a doua zi a concertului, lumea nu a huiduit. Amintim că la cel de miercuri, supărați de prezența manelistului invitat de solistul Coldplay să cânte pe scenă cu ei o piesă, cei din public s-au simțit ofensați. Zeci de mii de oameni au huiduit, imaginile filmate atunci devenind virale. Babasha este un manelist de 22 de ani, fiul unor muzicanți de succes. Mama lui e celebra manelistă Carmen de la Roma, iar tatăl este instrumentist. Mai are o soră, actriță.

Babasha s-a lansat de puțin timp pe scena muzicală și are un succes nebun. În acest moment e numărul 1 în trending pe YouTube. Aceasta a și fost rațiunea celor de la Coldplay de a-l invita pe scenă alături de ei, pentru a interpreta împreună o melodie. S-a cântat „Păi Naa”, ultimul hit al manelistului. Piesa a strâns peste 8 milioane de vizualizări în mai puțin de 2 săptămâni de când a fost lansată.

Coldplay a vrut să anuleze concertul de a doua zi

După concertul de ieri, Speak a fost invitat de managerul trupei Coldplay, alături de alți artiști români, la un after-party cu solistul Chris Martin. În separeul unde au stat de vorbă, britanicul, despre care Speak spune că era foarte „modest, prietenos, normal”, a povestit că s-a gândit foarte serios să anuleze al doilea concert de la București, după ce a văzut reacția publicului.

Pentru el, care face genul acesta de intervenții, invitând pe scenă, peste tot în lume,  artiști locali ce cântă cu totul alt gen decât el, a fost o surpriză neplăcută reacția publicului din prima seară a concertului de pe National Arena.

La after- party-ul de la restaurantul hotelului au participat în jur de 20 de invitați, printre care și artiști români. Spek i-a povestit lui Chris Martin cum câștigă banii artiștii din România. Și l-a întrebat dacă nu l-a avertizat nimeni că, invitându-l pe Babasha, ar putea isca o mare controversă.

Răspunsul a fost ferm: „Ba da, chiar Babasha mi-a zis că audiența  mea e diferită. Și am zis că e perfect, asta e idee. Dar nu m-am așteptat niciodată să facă lumea așa. Niciodată, nicăieri nu am pățit așa ceva”. Cumva s-au gândit să anuleze show-ul de a doua zi.

Ce bani a încasat ALPA pentru concertele Coldplay

Nu în ultimul rând, este de amintit că evenimentul a adus câștiguri importante și pentru Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement, care a încasat mult mai mult decât pentru un meci de fotbal.  Pentru cele două concerte, ALPAB a încasat astfel 112.000 euro fără TVA. La această sumă se adaugă încă 10.000 de euro pe seară, fără TVA, pentru servicii de operare.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre