Simona Ionescu / Redactor Șef

Concurenta preferată de la Asia Express 2024 spune ce calități trebuie să aibă următorul iubit. „Mi se spunea Andra 2”

Concurenta preferată de la Asia Express 2024 spune ce calități trebuie să aibă următorul iubit. „Mi se spunea Andra 2”
Nu are secrete și nici lucruri în spate de care să se rușineze. Iar participarea la Asia Express 2024 i-a ridicat cota în fața bărbaților. Pentru a deveni iubitul concurentei, un bărbat trebuie să aibă niște calități.

„Am consumat multă energie în Asia Express, dar m-am încărcat și cu multă energie”, a spus concurenta preferată a publicului emisiunii. Ioana State mărturisește că după ce s-a întors, a realizat că are mulți pretendenți.

„Să fie un om cu o perspectivă de viitor care își dorește mai mult de la viață”

Simpatică și pusă mereu pe glume, Ioana State e foarte atentă atunci când vine vorba de o poveste de iubire. Și, ca orice femeie care se respectă, are și ceva pretenții.

„Trebuie să fie om și atât. Bineînțeles că am și eu pretențiile mele, să am cu cine sta de vorbă, să fie un om cu o perspectivă de viitor care își dorește mai mult de la viață. Când spun mai mult nu mă refer la lucruri materiale, ci la un om care să muncească.

Să evolueze sau să fie deja bine, să fie un om matur și cam atât. Că mai încolo cine știe ce tragi la pufuleți”, a mărturisit artista pentru Cancan.

„Mi se spunea Andra 2”

Cum arată iubitul perfect, în viziunea Ioanei State

Hărăzită de Divinitate cu mult talent, Ioana State a avut probleme mari cu kilogramele, mărturisind că la vârsta de 16 ani avea… 119 kilograme.

„Acum am 109. Făceau mișto de mine, mă făceau să mă simt diferită. La liceu nu mă simțeam așa. Glumele se făceau la școala generală din comuna Dascălu”, a povestit vedeta cu ceva timp în urmă.

Posesoare a unei voci foarte frumoase, Ioana și-a dorit să devină cântăreață, iar „în liceu mi se spunea Andra 2 pentru că scopul meu în viață era să repet inflexiunile ei”. Visul cu muzica nu a fost dus la îndeplinire, dar viața a dus-o pe alt drum, de care acum e foarte mândră.

„Mulțumesc, ești surioara mea pe viață”

Ioana a împlinit 33 de ani, mesajul lui Mane Voicu a impresionat-o

Ioana a împlinit 33 de ani și s-a bucurat de o petrecere pe cinste, alături de cei mai buni prieteni. Mane Voicu i-a transmis un mesaj pe rețeaua de socializare, care a impresionat-o pe comediantă. „La mulți ani, @ioanastate_!

Săptămâni la rând am împărțit momente bune, momente proaste, farfurii, paturi și nu în ultimul rând, podele. Două firi diferite puse într-o oală cu presiune numită @americaexpressromania. De la televizor poate că pare ușor, dar acolo lucrurile sunt diferite, de multe ori simți că nu mai poți, că nu vei reuși să faci față.

Că această competiție te depășește și acestea chiar s-ar fi întâmplat dacă nu aș fi știut că am lângă mine un om ca tine, care nu m-ar lăsa niciodată la greu. Îți mulțumesc, ești surioara mea pe viață!”, au fost cuvintele lui Mane.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri