Simona Ionescu / Redactor Șef

Asia Express 2024 le-a adus ghinion lui Mihai Găinușă și Oanei Paraschiv. Blonda a dat vestea

Asia Express 2024 le-a adus ghinion lui Mihai Găinușă și Oanei Paraschiv. Blonda a dat vestea
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, momente dificile după participarea la Asia Express 2024. Ce s-a întâmplat cu cei doi concurenți.

După participarea la Asia Express 2024, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au anunțat că au rămas fără emisiunea de la radio.

Găinușă și Oana Paraschiv au avut parte de noi încercări după ce s-au întors din Asia Express 2024. Blonda a anunțat că echipa lor nu se va destrăma, însă nu mai lucrează la Național FM, unde realizau din 2018 emisiunea „Matinal Efervescent”.

„Revenim cu detalii despre următoarele noastre proiecte”

„Lume, lume! Radio Team Oana și Mișu vă anunță că, din păcate, colaborarea cu Național FM s-a încheiat. Mulțumim pentru găzduire și plecăciune ascultătorilor noștri dragi.

Revenim curând cu detalii despre următoarele noastre proiecte. Urmăriți-ne aici. Radio Team și Asia Express continuă!”, a anunțat Oana Paraschiv pe rețelele de socializare.

„Nenorocit ce ești”

Oana Paraschiv, taxată de fanii emisiunii Asia Express 2024

Dintre toți participanții la Asia Express, Oana Paraschiv a fost concurenta care nu le-a fost deloc pe plac fanilor emisiunii. Colega lui Mihai Găinușă a avut pe parcursul emisiunii un comportament care nu i-a făcut deloc cinste la adresa colegului, iar internauții au remarcat acest lucru.

La cursa pentru imunitate din etapa a cincea, aceeași Oana Paraschiv a făcut scandal și a adresat cuvinte nepotrivite unui șofer, care nu i-a dus la locația dorită.

„Înjură, birjăreaso”

„Mor aici dacă nu oprești! Te rog! Vino aici! (…) Cursă, concurs! Noi trebuie să câștigăm, tu trebuie să ne ajuți. Taiping! Te rog. (…) E foarte important pentru noi. Te rog! Nimeni nu oprește. (…) Nenorocit ce ești. M-am enervat foarte tare.

Ok, mă refuzi, dar refuză-mă din prima, nu mă mai ține 5 minute să îmi pierd vremea degeaba cu tine”, a spus Oana Paraschiv nervoasă. Fanii emisiunii au taxat imediat derapajul vedetei: „Înjură birjăreaso…înjură că la grajd… urât caracter”, „Cam nevrotică”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri