Simona Ionescu / Redactor Șef

Confesiune dureroasă. Ce probleme are Laura Cosoi toamna aceasta

Confesiune dureroasă. Ce probleme are Laura Cosoi toamna aceasta
Toamna nu îi e favorabilă blondinei noastre care seamănă cu Brigitte Bardot în tinerețe. Laura Cosoi a făcut adevărate obsesii.  

Am aflat ce probleme are Laura Cosoi toamna aceasta. Vedeta nu e deloc în apele ei, și a decis să vorbească franc despre această situație neplăcută : „dacă strănută cineva în preajma mea îmi țin respirația, dacă își dă jos masca să își șteargă nasul mă dau în spate doi metri”.

Laura Cosoi este afectată direct de pandemie. O spune chiar ea, dar să nu uităm că, din cauza infecției cu noul coronavirus, și-a pierdut tatăl. Cel ce i-a dat viață s-a îmbolnăvit anul trecut, în noiembrie, apoi a decedat. La un an de la despărțire, vedeta nu a mai ezitat să își elibereze  gândurile și sentimentele pe pagina sa personală de Instagram.

Ce obsesii are Laura Cosoi toamna aceasta

„În  perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați. Oricât de optimistă sunt, mă simt copleșită de vremurile în care trăim. Am încercat să îmi rezum viața la strictul necesar. Îmi cântăresc foarte bine programul în așa fel încât să nu ies din casă decât dacă este musai, amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc cum pot cu resursele proprii. Și totuși ce perioadă tulbure…

Dacă vorbesc cu cineva la telefon și tușește mă alarmez, dacă strănută cineva în preajma mea îmi țin respirația, dacă își dă jos masca să își șteargă nasul mă dau în spate doi metri. Și totuși frică nu este bună. Ar fi bine să mă împac cu “împrejurul” meu, să meditez, să alerg, să ascult muzică, să mă bucur de copii și de natură mai mult că niciodată. Va trece, știu! Doar că mi se pare că nu suntem mai bine că anul trecut, ba mai rău. Și totuși a trecut un an…

Aș vrea să ne reluăm viețile fără griji, să pot lua oamenii dragi în brațe și să nu mă mai uit la filme întrebându-mă de ce nu poartă măști?! Va fi  bine, dar prețul plătit nu este unul mic. Mă gândesc la toți cei care sunt încercați în această perioadă și le sunt alături! Mie îmi este dor de tată. Foarte dor”, a relatat Laura Cosoi.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre