Simona Ionescu / Redactor Șef

Connect-R, anunț neașteptat despre fosta soție. Ce se întâmplă cu Misha

Connect-R, anunț neașteptat despre fosta soție. Ce se întâmplă cu Misha
Chiar dacă nu mai formează de multă vreme un cuplu, Connect-R și Misha rămân cei mai buni părinți pentru copilul lor.

Nu mai sunt căsătoriți, însă locuiesc împreună și merg în vacanțe alături de fiica lor. Iar Connect-R este extrem mândru de Misha.

Connect-R, anunț neașteptat despre fosta soție. Ce se întâmplă cu Misha

Connect-R și Misha au trecut prin multe lucruri împreună, iar asta i-a unit. Chiar dacă au divorțat oficial, aceștia par mai bine ca niciodată, iar artistul le-a dat fanilor cea mai bună veste. Dacă o perioadă aceasta a luat o pauză de la cariera muzicală, pentru a se ocupa de fetiță, acum revine în forță și urmează să scoată niște piese extraordinare.

„Misha e foarte bine. Lucrează la niște piese. A lucrat prin studio pe la Randi niște piese cu Mario Moretti. Urmează să scoată niște proiecte. E ok! Proiectul ei cel mai important este… Este o mamă extraordinară. Are grijă și de cariera ei, chiar se ocupă”, a declarat Connect-R la PRO TV.

Se mai plânge că nu se poate concentra mereu

Luând exemplul părinților, Maya încearcă să le demonstreze tuturor că e cea mai bună și este implicată în multe activități. Chiar dacă are doar 8 ani, face pian, canto și desen. Iar uneori, oboseala își spune cuvântul. „Maya are multe activități, cam multe zic eu. Se mai plânge că nu se poate concentra mereu. Mi se pare puțin exagerat așa…

Ori mai scoate din ele, ori nu știu… Maya face pian, canto, desen, mai sunt niște activități ciudate ca nume. O să discutăm cu ea ce alege. Ea e acum clasa I-a. M-am dus într-o dimineață să o trezesc să meargă la școală și mi s-au umezit ochii instant. Era foarte lungă. Uneori o mai întreb ce a făcut cu copilul meu”, s-a destăinuit artistul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre