Simona Ionescu / Redactor Șef

Connect-R și Mihai Bobonete, despre cele mai penibile momente trăite. Râzi cu lacrimi

Connect-R și Mihai Bobonete, despre cele mai penibile momente trăite. Râzi cu lacrimi
Unul dintre cei mai iubiți artiști români, Connect-R nu a uitat niciodată de unde a plecat. A mâncat la cantina socială, a trecut prin greutăți, dar a ajuns un om mare. Artistul și Mihai Bobonete au râs cu lacrimi, amintindu-și de cele mai ciudate momente trăite alături de fani.

Connect-R și Bobonete au făcut deliciul internauților, povestind despre cele mai incredibile momente pe care le-au trăit alături de fani. În timp ce unul era confundat frecvent cu Alex Velea, celălalt era considerat doar un simplu șofer.

„Fetele spun că nu vor să fac nici o poză cu mine, pentru că ele doar așteaptă pe cineva”

„Am fost Velea de un milion de ori și Velea a fost Connect-R de tot atâtea ori”, și-a amintit Connect-R despre perioada în care avea turnee cu soțul Antoniei.

„Mi-amintesc de un episod în care am fost la Costinești cu Liviu Guță și Mike Diamonds, cel care prezintă galele de box.

Un om vindea porumb și vine fix la mine și spune: Te știu. Cine sunt, l-am întrebat? Fără să stea pe gânduri, bărbatul mi-a spus: Gata, știu, Smiley. Și pentru câteva secunde când s-a uitat la Liviu Guță a spus că e Anda Adam…”, a povestit Connect-R, râzând. Dar momentul în care s-a simțit cu adevărat jenat a fost la Baia Mare.

„Am făcut vreo 300 și ceva de poze cu 300 și ceva de oameni. Dau să plec și mai văd două puștoaice sfioase și le chem și pe ele. Când colo, fetele spun că nu vor să fac nici o poză cu mine, pentru că ele doar așteaptă pe cineva”, s-a destăinuit artistul.

Bobonete: „Eu eram doar șoferul”

La rândul său, Bobonete și-a amintit că a trăit un moment în care fanii au spus că e doar șoferul lui Văncică. „L-au recunoscut pe Văncică, și i-au spus că e super personaj în film (Las fierbinți), el le-a mulțumit și a cerut o Cola.

O doamnă a întrebat atunci: șoferul servește ceva? Servește, am spus, un trigon cu brânză pentru domn șofer”, s-a destăinuit Bobonete. De departe însă, ce s-a întâmplat pe Valea Oltului nu va fi niciodată uitat de comediant.

„Haideți, domnule Ionuț Dolănescu, răspunde ea, v-am recunoscut de când ați intrat”

„Am oprit, m-am dus la casă și doamna mi-a zis: nu-mi vine să cred. Eu am spus, da eu sunt, dacă vreți facem o poză, că sunt pe grabă. A răspuns că nu, mi-a spus că mă apreciază enorm, dar și pe fratele dumneavoastră într-un fel sau altul.

Am mai mulțumit odată și m-am gândit că avem ceva rude pe la Valea Oltului, dar nu… Doamna continuă: Dar să nu vă supărați pe mine, vă zic un singur lucru. Părerea mea e că e urât să vă certați așa la Măruță cu fratele, că vă vede lumea și cred că și tatăl dumneavoastră se întoarce în mormânt.

Eu numai ce închisesem telefonul cu tata… Stau puțin și o întreb: doamnă, dar cum mă cheamă pe mine. Haideți, domnule Ionuț Dolănescu, răspunde ea, v-am recunoscut de când ați intrat…”, și-a spus povestea Mihai Bobonete.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre