Simona Ionescu / Redactor Șef

Contesa digitală Ana Modoran se întoarce. Dosarul cu drogurile nu s-a terminat, dar revine la tv

Contesa digitală Ana Modoran se întoarce. Dosarul cu drogurile nu s-a terminat, dar revine la tv
Influenceriţa Ana Morodan, cu peste 470.000 de fani pe Instagram, revine în atenţia publicului. Aceasta urmează să îşi reia emisiunea de pe TV, REAlă by Ana Morodan, difuzată de Antena Stars.

Vedetă tv și influenseriță autohtonă, Ana Morodan a fost reținută de Poliție la finele lunii martie.

Polițiștii și procurorul au acuzat-o că nu a oprit la semnalele echipajului de la Rutieră, a lovit două maşini şi a fost depistată pozitiv la alcool şi substanţe psihoactive. Vedeta a afirmat ulterior că nu a consumat droguri, nu era drogată, dar că luase somnifere. În momentul reținerii, ea nu mai avea nici permis de conducere pentru că în aceeași zi i-l luaseră alți polițiști. După audieri, procurorul a obținut de la instanță punerea șoferiței sub control judiciar.

Chiar și așa restricționată, Ana Morodan a dezvăluit rapid ce planuri are în continuare. „Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială. Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte mișto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Va dau wallul meu, pe rând, să va comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit (…)”, a scris atunci Contesa digitală pe paginile ei de socializare.

Ea a mai spus că lucrează intens să se reabiliteze, că s-a apucat de meditații yoga și face și terapie. Acum se pare că e pregătită să revină „pe sticlă”.

Din iulie, fanii o vor vedea din nou la Antena Stars

Ana Morodan a anunţat, printr-un mesaj în limba engleză, chiar pe instagram că noile episoade ale emisiunii ce o are ca protagonistă vor fi difuzate în luna iulie, anunță Pagina de media.

După trei luni de întrerupere, emisiunea Anei Morodan va reveni în grila Antena Stars. Ea a considerat că e firesc să nu apară, să facă o pauză în perioada în care mergea la procuror şi la secția de poliție, spunând că nu putea să apară pe post râzând şi distrându-se.

Contractul ei cu Antena Stars a rămas valabil, iar acum Ana Modoran se întoarce. Probabil că nu mai nici somnifere, nici altceva și este în formă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre