Simona Ionescu / Redactor Șef

Copiii spun lucruri trăznite. Iată ce cred despre meseriile părinților lor

Copiii spun lucruri trăznite. Iată ce cred despre meseriile părinților lor
Cu siguranță, atunci când ați fost mici, v-au întrebat oamenii ce lucrează mama sau tata. Poate că acum nu vă mai amintiți ce ați răspuns. Avea legătură cu meseria pe care părinții o aveau? E foarte interesant cum descriu copiii meseriile părinților lor.

O utilizatoare Twitter a făcut o postare care a devenit rapid virală. Iată textul pe care respectiva postare îl avea: „Fata prietenei mele a fost întrebată de profesoara ei ce face mama sa pentru a trăi. Ea a răspuns că mută hârtii și vorbește la telefon”. Probabil vă întrebați despre ce meserie este vorba. Ei bine, mama fetei nu e secretară și nici nu lucrează la poștă, ci este judecător.

Postarea a strâns peste 130.000 de aprecieri și mai mult de 14.000 de comentarii. Unele sunt lăsate de părinți care spun cum este explicată meseria lor de către copii. Alte comentarii sunt lăsate de adulți care își amintesc de cum descriau ei când erau mici meseriile părinților lor, iar altele vin din partea profesorilor, rudelor etc. care au și ei multe de povestit.

Mama, dealer de droguri fără pistol

„Eu sunt profesoară și am întrebat o fetiță de clasa a II-a ce lucrează mama sa. Ea mi-a zis, foarte serios: „Mama mea vinde droguri. Nu folosește un pistol, ea trimite e-mailuri oamenilor întrebându-i dacă vor droguri”. Mama ei este agent farmaceutic”.

Mama mea este manager executiv de proiect pentru o firmă de construcții. Obișnuiam să spun oamenilor, când eram copil, că meseria ei era să meargă pe șantierele de construcții și să zbiere la oamenii de acolo” – și-a amintit un internaut.

Una din cele mai curioase amintiri e la ani lumină distanță de realitate. „Verișorul meu mai mic spunea tuturor la școală că tatăl lui făcea cutiile pentru Happy Meals de la McDonald`s. Tatăl lui este avocat”, a povestit altcineva.

„Familia mea deține o casă funerară, așa că atunci când oamenii întrebau cu ce se ocupă tatăl meu, le spuneam că se joacă cu oamenii morți și apoi pleacă”, a povestit o altă persoană.

Cum interpretează copiii gesturile părinților muncind

„Când am fost copil le spuneam tuturor că meseria tatălui meu este de a mânca popcorn. Pentru că singura dată când l-am vizitat la birou mi-a dat un bol cu popcorn și m-a pus să aștept până el a avut o ședință scurtă. Era singurul lucru pe care mi-l aminteam de la biroul tatălui meu”, își mai amintește un adult.

O mamă povestește ce crede fiica ei despre ea. „Le spune tuturor că eu sunt o menajeră, în timp ce eu sunt casnică și gătesc și fac curat pentru noi”. Cu aceeași interpretare s-a ales și o altă mămică: „Eu sunt casnică și când copilul meu a fost întrebat la grădiniță cu ce mă ocup, acesta a spus că sunt femeie de serviciu”.

Fiul meu vitreg spune tuturor că tatăl său este un asasin pentru că poartă tot timpul costum și are două telefoane. El este un administrator imobiliar”, a mai relatat o altă femeie.

Sursă: boredpanda.com

Ce vedeau românii la televizor în decembrie 1989. Două ore pe zi de program

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre