Simona Ionescu / Redactor Șef

Copiii lui Britney Spears sunt de nerecunoscut. Ce fac și ce relație au cu mama lor

Copiii lui Britney Spears sunt de nerecunoscut. Ce fac și ce relație au cu mama lor
Vă amintiți de Sean Preston și Jayden, cei doi adorabili bebeluși blonzi și zâmbitori ai lui Britney Spears? Versiunea lor actuală este (aproape) de nerecunoscut.  Poate, având în vedere că Britney încă ne pare o fetiță, ne este greu să ne imaginăm cei doi copii ca adolescenți.

Copiii lui Britney Spears sunt de nerecunoscut. O fotografie cu aceștia a fost distribuită pe profilul de instagram al unui post de radio american. Copiii lui Britney Spears au crescut și sunt de nerecunoscut, Sean Preston și Jayden sunt acum doi adolescenți

Fotografia lui Sean Preston și a lui Jayden până acum a fost publicată de Eddie Morales, un prieten al tatălui celor doi băieți, fost soț al lui Britney, Kevin Federline.  În imagine, Morales pozează în centru, în timp ce Sean Preston și Jayden stau în lateral.  Cel mai mare, Sean are 16 ani, cu părul lung și o asemănare izbitoare cu tatăl său Kevin Federline la această vârstă.

La rândul lui, Jayde, cel mai tânăr de 15 ani, are părul blond și creț, iar zâmbetul fin, cu o expresie dulce, amintește de o foarte tânără Britney.  Al doilea fiu, la fel ca mama sa, este, de asemenea, un mare iubitor de muzică, scrie Elle Italia.

Copiii lui Britney Spears sunt de nerecunoscut

„Le place sportul și să fie în aer liber. Le place, de asemenea, muzica, ca mamei lor, deși ascultă de obicei rap și EDM, ca și tatăl lor. Preston, în special, este un mare fan al sintetizatoarelor și îi place să joace jocuri video”, a explicat prietenul lor.

În ciuda despărțirii părinților lor în 2007, relația lui Sean Preston și Jayden cu Britney a rămas foarte strânsă și cei doi, potrivit sursei, își iubesc la fel de mult ambii părinți.

Afecțiunea reciprocă poate fi dedusă și din ultima postare a lui Britney Spears. O publicase pe Instagram: „Știu … știu … este foarte dificil pentru orice mamă, mai ales să vadă copii crescând atât de repede“.

A avea o mamă ca Britney Spears poate fi uneori greu din cauza atenției și a indiscreției din partea mass-media, dar cu siguranță este un lucru deosebit, deoarece aceasta se dovedește a fi mult mai mult decât „o mamă grozavă”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre