Simona Ionescu / Redactor Șef

Copiii sunt „centrul lumii lui Kate și William”. Prințesa îndură acum chimioterapia

Copiii sunt „centrul lumii lui Kate și William”. Prințesa îndură acum chimioterapia
O persoană din interiorul familiei regale britanice a vorbit despre copiii lui Kate și William. Aceasta susține că cei mici dau dovadă de o „reziliență extraordinară” în fața luptei împotriva afecțiunii prințesei.

Prințul și Prințesa de Wales, Kate și William sunt „încurajați de zâmbetele copiilor lor”, a declarat o persoană apropiată familiei. Presa britanică susține că ea trece în prezent printr-o cură de citostatic, potrivit unor surse din interiorul Casei Regale.

Prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis sunt „centrul lumii lui William și Kate” și dau dovadă de o „rezistență extraordinară„ în fața luptei împotriva bolii pe care o duce prințesa de Wales, a afirmat o persoană din interior.

„Ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei”

La începutul acestei luni, Kate, mamă a trei copii a anunțat într-un mesaj video emoționant că face chimioterapie „preventivă” după ce cancerul a fost descoperit în urma unei intervenții chirurgicale abdominale majore în ianuarie. În videoclip, prințesa a explicat cum „ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi reasigurăm că voi fi bine”.

Copiii, sursă de sprijin

Vorbind pentru revista People, o persoană din interior a dezvăluit că copiii prințului și prințesei de Wales, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, opt ani, și prințul Louis, cinci ani, au fost o sursă de sprijin în timpul tratamentului lui Kate. „Copiii sunt în centrul lumii lor. Te înveselește rezistența extraordinară a copiilor”, a spus sursa. Persoana din interior a mai afirmat că Kate și William acordă prioritate și timpului petrecut în familie, deoarece „este foarte important să se distreze împreună atunci când pot”.

De ce a ales Kate să vorbească despre boala ei pe 22 martie

Copiii sunt un sprijin enorm pentru Kate

Se crede că Prințesa de Wales și-a anunțat diagnosticul pe 22 martie, deoarece aceasta a fost ziua în care George, Charlotte și Louis s-au despărțit de Școala Lambrook din Bracknell pentru vacanța de Paște. Este posibil ca anunțul să fi fost programat astfel încât copiii ei să nu se confrunte imediat cu întrebări în curtea școlii după ce vestea a fost făcută publică. Se pare că familia a petrecut împreună vacanța de Paște, în timp ce se adaptează la diagnosticul lui Kate.

„Vor să petreacă timp împreună, toți cinci”

Potrivit Mirror, un consilier a declarat: „Familia vrea doar să plece de Paște, să petreacă timp împreună, toți cinci, să se închidă de lume și să meargă mai departe”. De obicei, ei petrec vacanța copiilor la spațioasa Anmer Hall din Norfolk, casa lor de la țară, și sunt cunoscuți pentru că se delectează cu activități „în aer liber”, cum ar fi mersul pe bicicletă și plimbările.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre