Simona Ionescu / Redactor Șef

Copilul Elodiei, atitudine stranie față de părinții mamei. Bunica își plânge amarul

Copilul Elodiei, atitudine stranie față de părinții mamei. Bunica își plânge amarul
Odată cu moartea Elodiei Ghinescu, părinții nu și-au pierdut doar fiica, ci și nepotul. Copilul fostei avocate nu i-a căutat niciodată, deși a ajuns la vârsta de 20 de ani.

După ce fiica lor a fost de negăsit, părinții Elodiei Ghinescu au sperat că nepotul lor drag le va fi alinare și-l vor crește cu toată dragostea pe care o au în suflet. Din păcate, n-a fost să fie așa. Copilul nu și-a căutat niciodată bunicii.

A fost înfiat Patrick de sora lui Cioacă?

Părinții Elodiei Ghinescu nu și-au mai văzut nepotul de când era elev în clasele primare. Au făcut tot ce au putut să se apropie de copil, însă totul a fost în zadar, pentru că le-au fost bețe în roate de la familia lui Cioacă.

S-au gândit că lucrurile se vor schimba când băiatul va crește, sperând că va înțelege cât de mult îl doresc în viața lor. Patrick are acum 20 de ani și bunicii îl tot așteaptă, dar acesta nu a dat nici un semn de viață.

Întrucât copilul poartă acum numele mătușii sale, sora lui Cristian Cioacă, mama Elodiei spune că e posibil băiatul să fi fost înfiat de aceasta, mai ales că nu avea copii.

„Era ziua lui și el nu știa”

Ultima dată când mama fostei avocate și-a văzut nepotul când avea vârsta de aproximativ nouă ani. Bunicii au vrut să-i facă o surpriză și, încărcați cu cadouri, au fost la școala nepotului.

Dar mătușa lui nu i-a lăsat să-l strângă în brațe, așa cum și-au dorit. „Când ne-am dus la școală la el, era ziua lui și el nici nu știa. I-am spus ”Este ziua ta, mămicuță!”. Noi doream să îi ducem tot felul de lucruri, de bunătăți.

Drăguțul de el, ce s-a bucurat! A venit, însă, sora lui Cioacă, pentru că a sunat-o careva de acolo, și a făcut circ. Copilul plângea de credeam că moare. Voia să vină cu noi, dar aia îl strângea de mână. Nu l-am mai deranjat apoi, ca să nu-l mai aud plângând”, a declarat Emilia Ghinescu.

Băiatul și-a schimbat numele, îl cheamă Ene

Mama Emiliei Ghinescu suferă enorm că nepotul nu a căutat-o de când a murit avocata

Altă dată, bunicii și-au dorit să-l ia pe Patrick acasă, dar „când să plecăm, ne-a spus să nu ne mai ducem și nu ne-am mai dus. N-am vrut nici să îl mai suparăm pe copil, să plângă”.

Anii au trecut, suferința părinților Elodiei s-a acutizat și au aflat că Patrick și-a schimbat numele în Ene. Băiatul are acum 20 de ani și locuiește la Ploiești, iar mama avocatei  spune că „acum e rândul lui, noi am.

Aceasta crede că filiei  L-au zăpăcit, l-au îndoctrinat cu tot felul de prostii, ei nu au putut să îi spună decât lucruri negative atât despre mama lui, cât și despre noi”, a adăugat femeia.

S-a vândut biroul unde a lucrat Elodia

Emilia Ghinescu a suferit enorm recent când nepotul ei a venit în Brașov alături de Cioacă să rezolve cu actele pentru vânzarea biroului unde a lucrat fiica sa. „În urmă cu câteva luni, i-au vândut biroul de avocatură.

Era, de fapt, o garsonieră mare, exact cum intrai în curtea Tribunalului Brașov. Au luat pe ea cam 30.000 de euro și a fost cumpărată de două avocate”, susține femeia. Mama Elodiei a mărturisit că apartamentul de patru camere l-a luat banca, din cauza unor rate neplătite, iar alt apartament cu două camere deținut tot de Elodia a fost, de asemenea, înstrăinat.

„A vândut tot, a luat bani din toate părțile, de unde a putut. Toate au fost cumpărate de ea, el din ce să le cumpere, din salariu? Avea 3.000 de lei salariu”, a spus, mâhnită, mama Elodiei. De la moartea Elodiei, au trecut 17 ani…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri