Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Voiculescu, umilit în plină stradă de mama copilului său

Vlad Voiculescu, umilit în plină stradă de mama copilului său
Scandalul a izbucnit  la începutul lunii iulie. Femeia cu care are un copil fostul ministru USR-ist l-a acuzat, pe un grup privat de pe Facebook, că este curvar, că are un cont secret pe platformaa de întâlniri Tinder, și a declarat că din acel moment îl consideră fost partener. Femeia a rămas fermă pe poziție, chiar dacă la mijloc este un copil.

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a întreținut imaginea de familist dedicat până când Laura Ștefănuț, fosta sa parteneră și mama copilului lor, a făcut dezvăluiri despre comportamentul bărbatului. Fosta jurnalistă a rupt orice legătură, încă de atunci, cu șeful USR și a rămas fermă în decizia luată. Acum, Vlad Voiculescu, a fost surprins umilit în stradă de mama copilului său: femeia și-a luat bagajele, copilul și refuză să mai vorbească cu el.

Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț au o fiică împreună și, până la scurt timp după alegerile locale, au format „cuplul perfect” (Instagram)

Deși i s-au cerut de-a lungul timpului declarații, USR-istul Vlad Voiculescu a evitat să comenteze motivele reale ale despărțirii sau existența contului fals pe Tinder. Laura Ștefănuț însă a sugerat și că acesta ar fi încercat să o urmărească pe aplicația de dating sub numele de „Mark – 41 de ani”.

Vlad Voiculescu, umilit în stradă de mama copilului

Recent, au apărut imagini care sugerează că, deși despărțiți, tensiunea dintre cei doi a atins un punct critic. Așa cum știți, relația dintre Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț a durat câțiva ani, iar în pandemie au devenit părinți. Cuplul a trecut și prin momente grele, cum ar fi pierderea unei sarcini, în 2020. După scandalul legat de Tinder, ei au anunțat că nu mai formează un cuplu, dar au păstrat o oarecare legătură de comunicare.

Laura Ștefănuț și-a luat fiica, bagajele, și a plecat din casa părinților, ignorându-l pe tatăl micuței, care aștepta în stradă (Cancan)

În imagini recente, obținute de Cancan.ro, Voiculescu a fost surprins așteptând un Uber în zona Națiunile Unite, cu care apoi s-a deplasat în Chitila, unde locuiesc părinții Laurei Ștefănuț. Laura ajunsese acolo anterior, dar a intrat în casă fără a-l aștepta. În timp ce fostul ministru al Sănătății aștepta în stradă, nebăgat în seamă de familia fostei sale iubite, ea a ieșit din casă cu bagaje și, ignorându-l total pe Voiculescu, a plecat în grabă.

Șeful USR Vlad Voiculescu, umilit în plină stradă de fosta iubită. Aceasta l-a ignorat total (Cancan)

Mai târziu, Vlad Voiculescu a mers în zona Cotroceni, unde a parcat lângă mașina Laurei și a încercat să ia legătura cu ea, pe telefon. Nu a reușit, iar după ce a petrecut un timp așteptând, a plecat vizibil dezamăgit. Ulterior, s-a întors la casa părinților Laurei în Chitila pentru a discuta cu mama acesteia și pentru a recupera câteva obiecte.

Se pare că, în pofida eforturilor sale, relația dintre cei doi rămâne încordată. Chiar dacă Vlad Voiculescu a revenit de mai multe ori la adresa din Cotroceni, Laura refuză să-i acorde cea mai mică atenție, ignorându-l constant. Vizibil afectat de situație, el a continuat să o caute în diferite locații, dar fără vreun succes. Fosta jurnalistă l-a umilit și a decis să nu mai vorbească cu el, arată sursa citată.

Sursa foto: Cancan.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre