Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama copilului lui Vlad Voiculescu îl acuză că e curvar – Cum căuta fostul ministru senzații tari, deocheate!

Mama copilului lui Vlad Voiculescu îl acuză că e curvar – Cum căuta fostul ministru senzații tari, deocheate!
A izbucnit un nou scandal în politica autohtonă. Subiectul e de-a dreptul picant, iar amatorii de mondenități savurează fiecare replică.

Protagonistul noului scandal conjugal izbucnit în România este europarlamentarul USR Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în perioada pandemiei.

Femeia cu care are un copil l-a acuzat pe un grup privat de pe Facebook că este curvar, că are un cont secret pe cunoscuta platformă de întâlniri Tinder, și a declarat că de acum înainte îl consideră fost partener. Laura Ștefănuț a confirmat autenticitatea mesajelor postate pe rețeaua socială prin mai multe intervenții televizate, în care însă nu a dorit să comenteze subiectul pe larg.

Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț au avut o relație de mai mulți ani (Facebook)

Cei doi nu sunt căsătoriți, dar au împreună un copil de doi ani. De altfel, politicianul a postat recent imagini cu partenera sa și cu copilul lor pe pagina sa de Facebook, imagini pe care le-a utilizat și în scopuri electorale.

Aceasta e postarea fostei jurnaliste Laura Ștefănuț în care îl acuză pe tatăl fiicei sale că umblă după alte femei (Facebook)

Laura Ștefănuț este fostă jurnalistă. Ea are o relație cu politicianul USR de câțiva ani și au locuit o vreme la Viena. Au existat zvonuri cum că cei doi s-au cunoscut în perioada în care acesta era într-o relație cu Melania Medeleanu. 

Mama copilului lui Vlad Voiculescu, acuzații grave

Europarlamentarul USR, Vlad Voiculescu, a declarat pentru G4Media.ro că nu a înșelat-o niciodată pe mama copilului său că nu mai formează un cuplu cu ea. El nu a oferit alte detalii și nu a răspuns acuzațiilor referitoare la contul secret pe Tinder.

„Vă mulțumesc că mi-ați scris. Apreciez că ați vrut să aflați punctul meu de vedere. Tot ce pot spune este că nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu. De asemenea, pot confirma că Laura și cu mine nu mai suntem un cuplu. Îmi pare foarte rău că detaliile unui conflict familial au ajuns în spațiul public, dar vă rog să înțelegeți că nu voi discuta cu mama copilului meu prin intermediul presei sau al rețelelor sociale. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a transmis Voiculescu redacției.

E important de menționat că, așa cum se vede în mesajul publicat de fosta lui parteneră, Voiculescu nu folosea propria fotografie pentru a agăța femei. La poza profilului de Tinder apare fața unui tânăr care doar seamănă, foarte puțin, cu politicianul.

În ziua alegerilor din 9 iunie, Vlad Voiculescu a mers la vot cu fiica sa și a Laurei Ștefănuț (Facebook)

Liniștea de dinaintea furtunii 

Amintim că pe 9 iunie, în ziua alegerilor europarlamentare, Vlad Voiculescu a postat pe pagina sa de Facebook poze în care ține copilul în brațe alături de Laura Ștefănuț în fața secției de votare, precum și o fotografie cu fetița de doi ani introducând votul în urnă din brațele sale.

El a candidat pe lista USR pentru Parlamentul European, ocupând poziția a doua. Amintim că în decembrie 2023, procurorii DNA l-au acuzat de abuz în serviciu în „Dosarul Vaccinurilor”.

Pe de altă parte, fosta parteneră a lui Vlad Voiculescu nu a dorit să comenteze situația. „Postările au apărut pe un grup privat, nu le-am scris pentru a apărea în spațiul public”, a declarat ea pentru sursa citată.

USR se face scut în fața lui Voiculescu și-și asumă fapta la nivel de partid!

Incredibil, dar adevărat: Partidul USR a decis să-și salveze liderul luând curvăsăraia asupra sa, a organizației. Concret, un reprezentant USR a declarat la Antena 3 că partidul a creat un cont pe Tinder în timpul campanii electorale din 2016. USR Tineret ar fi fost organizația care a conceput profilul matrimonial, susțin colegii lui Voiculescu.

Nu putem să ne imaginăm câte voturi au adus „match-urile” de pe Tinder, însă mama copilului lui Voiculescu – fostă jurnalistă de investigații – e convinsă că acesta nu a fost cinstit. Cel puțin nu în relația lor.

Sursa foto: Vlad Voiculescu / Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri