Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Voiculescu, șanse de împăcare cu mama copilului? După ce l-a prins la agățat pe Tinder, femeia s-a răzbunat

Vlad Voiculescu, șanse de împăcare cu mama copilului? După ce l-a prins la agățat pe Tinder, femeia s-a răzbunat
Știrea despre europarlamentarul Vlad Voiculescu, descoperit de iubita sa pe Tinder a fost cea mai picantă informație politică a verii. După cum știți, fostul ministru al Sănătății a negat vehement, dar Laura Ștefănuț, femeia care s-a simțit înșelată, a luat decizia să se despartă. Cei doi nu pot rupe complet relațiile, ei având o fiică împreună.

Mai are fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu șanse de împăcare cu mama copilului? Femeia l-a eliminat complet din viața ei, chiar dacă au un copil împreună. Viața merge înainte pentru jurnalista care, după ce l-a prins la agățat pe Tinder pe iubitul ei politician, s-a răzbunat crunt. Laura Ștefănuț se arată o femeie puternică și hotărâtă.

Ea l-a scos pe Voiculescu din viața ei imediat după ce l-a prins într-o situație compromițătoare, iar acum își trăiește viața de una singură. Amintim că Vlad Voiculescu este politician și economist, fost ministru al Sănătății în Guvernul Florin Cîțu și în Guvernul Dacian Cioloș. În prezent este membru al Parlamentului European, din partea USR, așa că viața lui se va desfășura mai mult la Bruxelles.

Vlad Voiculescu, șanse de împăcare cu mama copilului?

Acum, Laura Ștefănuț, cu care bărbatul a avut o relație de lungă durată, i-a impus lui Voiculescu să părăsească de îndată casa comună, iar în prezent pare că se descurcă de minune singură. Părinții ei locuiesc cu ea și îi oferă suportul moral de care are nevoie.

Vlada Voiculescu și fetița
Vlad Voiculescu a mers la alegerile din iunie cu partenera sa Laura Ștefănuț și fiica lor. Cea mică l-a „ajutat” să pună buletinele de vot în urnă

Cum s-a răzbunat Laura Ștefănuț pe Vlad Voiculescu, după ce l-a prins pe Tinder

Amintim că săptămânile trecute, jurnalista Laura Ștefănuț a descoperit contul de Tinder al partenerului ei de lungă durată, Vlad Voiculescu și s-a răzbunat imediat pe el. Ea a postat profilul lui pe un grup privat de Facebook și l-a dat afară din casă. În postare, Laura a explicat că Vlad i-a spus că și-a făcut cont doar pentru a o urmări pe ea, deși ea nu avea cont pe aplicația de „lipeli”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Stefanut (@laurastefanut)

„Dacă dați peste acest profil, puteți să-l raportați ca fiind fals. Este al partenerului meu, sau mai bine zis fostul partener, Vlad Voiculescu, europarlamentar US. Spun fost partener din momentul în care am aflat de contul lui de Tinder. Înainte plănuiam să ne mutăm împreună în Belgia. Motivul lui a fost că și-a făcut cont pentru a mă urmări, deși eu nu sunt pe Tinder și nu am aplicația. Așadar, o scuză ciudată. În schimb, el are matches”, a scris jurnalista.

Contactată de jurnaliști, Laura Ștefănuț a confirmat postarea. „Mulțumesc că îmi oferiți ocazia să clarific: nu am scris public, am postat pe un grup privat, de suport între femei”, a transmis aceasta. Odată ce a făcut public comportamentul inacceptabil al partenerului ei, a decis că nu mai există nicio șansă de a continua relația sau de împăcare. S-au despărțit, l-a dat afară din casa comună și a decis să își continue viața singură.

Reamintim că, Vlad Voiculescu a fost audiat de procurorii DNA în dosarul penal legat de achiziția vaccinurilor anti-covid în perioada pandemiei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre