Simona Ionescu / Redactor Șef

Corey Harrison, vedeta amanetului de la History Channel, a fost arestat în Las Vegas și testat cu două aparate etilotest stricate

Corey Harrison, vedeta amanetului de la History Channel, a fost arestat în Las Vegas și testat cu două aparate etilotest stricate
Și americanii au probleme cu polițiștii și cu testările pe șosele. Corey Harrison de la Pawn Stars a fost arestat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice în Las Vegas, Nevada și testat cu două aparate etilotest, care s-au dovedit a fi stricate.

Corey Harrison a fost oprit în trafic la ora 1:00 dimineața, în Las Vegas, în timp ce se întorcea din Minnesota la volanul mașinii sale. Conform acestuia, un ofițer de poliție i-a cerut să iasă din mașină pentru a efectua un test rapid de verificare a capacității de a conduce. Suspectat că ar fi consumat alcool, polițistul l-a arestat pe loc.

A petrecut opt ore în arest

Conform TMZ, Harrison a solicitat efectuarea unui test de alcoolemie, cu etilotestul, însă susține că aparatul echipajului era stricat. Ajuns la poliție, oamenii legii au constatat că și al doilea etilotest era stricat, motiv pentru care i-au recoltat probe biologice.

Tânărul antreprenor Corey Harrison, fiul faimosului Rick Harrison din show-ul „Așii amanetului”, care este acționar al firmei tatălui său, a petrecut opt ore în arest, înainte de a fi eliberat. Mai mult, polițiștii i-au returnat permisul de conducere și s-au oferit să-l conducă acasă.

Corey Harrison și tatăl său

Corey le-a mărturisit celor de la TMZ că i-a informat pe oamenii legii că a băut un pahar în urmă cu șapte ore, în timpul zborului de întoarcere din Minnesota.

Cum explică poliția reținerea lui Corey Harrison

Polițiștii care l-au reținut pe tânărul antreprenor susțin că, în momentul în care acesta a ieșit din mașină, mirosea a alcool și avea ochii roșii. Oamenii legii l-au tras pe dreapta după ce au sesizat că mașina lui a părăsit de câteva ori banda de rulare, ceea ce indica o posibilă încălcare a legislației referitoare la conducerea pe drumurile publice.

Oamenii legii nu au explicat de ce nu au avut asupra lor un etilotest funcțional și de ce nu exista un asemenea aparat nici la secție. Totuși, Corey Harrison a petrecut opt ore în arestul poliției, până la eliberarea rezultatului analizelor. El a fost nevoit să accepte să fie fotografiat și amprentat, procedură obligatorie la reținerea unor suspecți.

Richard Corey Harrison s-a născut la 27 aprilie 1983 și este nepotul lui Richard Benjamin Harrison, coproprietarul faimosului magazin de amanet de aur și argint din Las Vegas. Richard s-a stins în anul 2018, iar înainte de deces, și-a dezmoștenit unul dintre cei trei fii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre