Simona Ionescu / Redactor Șef

Corina Caciuc s-a jucat cu legea și s-a ars, iar acum trage consecințele. A făcut contestație la tribunal

Corina Caciuc s-a jucat cu legea și s-a ars, iar acum trage consecințele. A făcut contestație la tribunal
Noua familie a lui Laurențiu Reghecampf trece prin clipe neplăcute. După scandalul cu Anamaria Prodan, acum are probleme și Corina Caciuc.

În timp ce Reghecampf s-a ales cu două dosare penale după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan, a venit și rândul Corinei Caciuc să umble prin tribunale.

Corina Caciuc s-a jucat cu legea și s-a ars, iar acum trage consecințele. A făcut contestație la tribunal

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, în luna martie, când era însărcinată cu noul moștenitor al lui Reghecampf, Corina Caciuc a încălcat regulile de circulație, în timp ce se afla la volanului automobilului său de ultimă generație. Oamenii legii au oprit-o, i-au suspendat permisul și i-au dat și amendă.

Pentru că a simțit că i s-a făcut o nedreptate, Corina a făcut contestație la tribunal. Nici cea a urmat nu a fost pe placul iubitei lui Reghecampf. Primele două înfățișări în fața judecătorilor au fost amânate, iar a treia oară era plecată din țară în Azerbaidjan, unde antrenorul are contract cu echipa de fotbal Neftchi Baku.

Corina a pierdut!

Procesul a fost deschis la Tribunalul din Slatina, unde procesul s-a judecat în absența viitoarei soții a lui Reghe, iar aceasta a pierdut.  ”Respinge plângerea contravenţională, ca neîntemeiată. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Slatina”, se arată în hotărârea magistraților. Concluzia? E obligată să plătească amenda.

Ce mesaj i-a trimis Anamaria Prodan fiului lui Reghecampf

Recent, Corina și Reghe și-au botezul copilul, iar Anamaria Prodan a avut un mesaj pentru micuțul Liam. „Noi familia Prodan îi uram celui mic Liam viața de vis! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani!”, au fost cuvintele impresarei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre