Corina Caciuc îl atenționează pe Reghecampf ce i se întâmplă dacă va călca strâmb. Prima dată, cu o dedicație

Corina Caciuc îl atenționează pe Reghecampf ce i se întâmplă dacă va călca strâmb. Prima dată, cu o dedicație
Bucurie mare în familia lui Reghecampf, care și-a creștinat cel de-al treilea copil duminică. Cum s-au simțit părinții.

Reghecampf a uitat de bătaia cu Anamaria Prodan și s-a distrat pe cinste la botezul micuțului Liam. Corina Caciuc a fost în culmea fericirii.

Corina Caciuc îl atenționează pe Reghecampf ce i se întâmplă dacă va călca strâmb. Prima dată, cu o dedicație

De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat cu două zile în urmă, Reghecampf a făcut un botez de cinci stele pentru cel mai mic moștenitor al său. Corina Caciuc a demonstrat încă odată, dacă mai era cazul, că este as în dansul din buric și i-a făcut și o dedicație iubitului său. ”De te-ar bate, neică, bate / Dragostile mele toate / Dragostile mele toate / Șaraiman și șaraiman”, sunt versurile pe care Corina Caciuc i le-a dedicat lui Reghecampf, conform Cancan.

Să fie oare aceste versuri o atenționare din partea Corinei, care e cu ochii pe Reghecampf să nu calce strâmb în relația cu ea, așa cum a făcut cu Anamaria Prodan?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în stradă

Scandalul și bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a avut loc vinerea trecută. Cei doi și-au cărat palme și, drept urmare, antrenorul a mers la botez cu ochiul vânăt.

Ulterior, cei doi au ajuns la poliție, unde fiecare și-a spus propria poveste. Antrenorul a mărturisit că a încercat să-l vadă pe Bebeto dar lucrurile au scăpat de sub control. La rândul său, Anamaria a spus că acesta a venit beat și a încercat să-l ia pe Bebe cu forța.

„A vrut să mă strângă de gât”

„Laurențiu Reghecampf a venit duhnind a alcool la Poliție, nu vrea să dea probe de sânge. Dacă o să-l vedeți cum arată. Nu se poate să dea buzna prin efracție în casă. A venit, a început să înjure, a dat în nas! L-a amenințat pe copil, că-l ia cu forța, m-a lovit! A venit să aducă invitația vecinului nostru. Bebeto l-a rugat să plece din casă! M-a lovit peste față. M-a pus la pământ. Pe Eugen, șoferul, l-a tras din mașină, l-a pus la pământ, l-a amenințat cu moartea.

Am încercat sa-l calmez! Atât de mult ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat! Dacă încerci să dai în mine? A vrut să mă strângă de gat! A dat în prietenul meu, eu ce sa fac? M-a târât, a vrut să dea în mine. Îi face dosar penal. Mi-a spart telefoanele! Avem video și audio depuse la poliție!”, a declarat Anamaria Prodan.

Sursă foto: instagram