Anamaria Prodan, după ce i-a șifonat fata lui Reghe: „El a dat primul! Ce era să fac?”

Anamaria Prodan, după ce i-a șifonat fata lui Reghe: „El a dat primul! Ce era să fac?”
Anamaria Prodan oferă detalii șocante despre cum a ajuns să se bată cu Laurențiu Reghecampf. Impresara susține că a intrat peste ea în casă și a vrut să o strângă de gât. Inclusiv șoferul a fost implicat în altercație.

Așa cum Rețete și vedete a relatat, vineri seara, scandalul anului în lumea mondenă din România a atins un nivel halucinant, culminând cu amenințări și loviri, iar apoi au ajusn la poliție, după ce au sunat la 112. În fața polițiștilor, fiecare a spus că „a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt”. Potrivit unor surse GSP, cei doi au continuat scandalul și la sediul poliției. Certe este că echipajul medical trimis la fața locului „a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului, cât și femeii respective”.

Anamaria și Laurențiu, ordine de restricție, unul față de celălalt

În final, atât Reghe, cât și Anamaria s-au ales cu ordine de protecție față de celălalt. „Polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe”, a mai transmis IPJ Ilfov.

Poliția Ilfov a transmis un prim comunicat de presă cu privire la situație. „La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul emis de IPJ Ilfov.

„Filmul” bătăii, relatat de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit, potrivit realitatea.net, cum a fost agresată de bărbatul cu care este în proces de divorț și cu care are mai multe procese deschise, aflate pe rolul instanțelor.

Imediat după ce a ieșit de la audieri, unde, potrivit declarațiilor ea a depus probe foto și video ce ar confirma acuzațiile, aceasta a declarat că tehnicianul a intrat peste ea în casă și ar fi încercat să o strângă de gât. Implicat în dispută a fost și șoferul impresarei, un bărbat în vârstă de 47 de ani.

„Laurențiu Reghecampf a venit duhnind a alcool la Poliție, nu vrea să dea probe de sânge. Dacă o să-l vedeți cum arată. Nu se poate să dea buzna prin efracție în casă. A venit, a început să înjure, a dat în nas! L-a amenințat pe copil, că-l ia cu forța, m-a lovit! A venit să aducă invitația vecinului nostru. Bebeto l-a rugat să plece din casă! M-a lovit peste față. M-a pus la pământ. Pe Eugen, șoferul, l-a tras din mașină, l-a pus la pământ, l-a amenințat cu moartea.

Am încercat sa-l calmez! Atât de mult ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat! Dacă încerci să dai în mine? A vrut să mă strângă de gat! A dat în prietenul meu, eu ce sa fac? M-a târât, a vrut să dea în mine. Îi face dosar penal. Mi-a spart telefoanele! Avem video și audio depuse la poliție!”, a declarat Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Anamaria Prodan se teme că Reghecampf ar putea să o ucidă

Portivit unor surse bine informate, Reghecampf a mers acasă la Anamaria Prodan pentru a-l lua pe Bebeto, pe care îl voia alături de el duminică, când are loc botezul micuțului Liam, copilul pe care Reghe îl are cu amanta pentru care a părăsit-o pe Prodanca, Corina Caciuc.

Furioasă, Anamaria Prodan ar fi început să-i reproșeze că nu a venit să-l vadă de foarte mult timp și că îl ia pe Bebeto doar ca să-și facă imagine. A urmat un schimb de replici, s-a ajuns la injurii la adresa Corinei Caciuc, și mai departe, la agresiune.

„Gata, s-a terminat, am tăcut până acum pentru că suntem persoane publice şi ar trebui să fim un exemplu, iar copilul meu suferă. A venit astăzi, după atâtea luni de zile şi l-a ameninţat că îl ia cu forţa. M-a lovit, mi-a zis că mă omoară şi că mă bagă cu forţa la puşcărie.”, a declarat Anamaria Prodan, citată de România TV.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre