Simona Ionescu / Redactor Șef

Corina Ungureanu a dezvăluit secretul bine ascuns: ce „medalie de aur” i-a oferit viața, de curând

Corina Ungureanu a dezvăluit secretul bine ascuns: ce „medalie de aur” i-a oferit viața, de curând
Fosta mare gimnastă Corina Ungureanu e cea mai fericită femeie. Și-a împlinit cea mai mare dorință.

Nu a vrut să știe nimeni, iar acum a dat vestea cea mare. Ce se întâmplă cu fosta gimnastă Corina Ungureanu.

Corina Ungureanu a dezvăluit secretul bine ascuns: ce „medalie de aur” i-a oferit viața, de curând

La 41 de ani, Corina Ungureanu a intrat în rândul celor mai frumoase mame. Gimnasta a adus pe lume un băiețel, dar a preferat ca până acum să țină totul secret. Bebelușul a primit numele de Carlos. Vedeta a postat totul pe facebook, iar mesajele au curs.

„Suntem foarte fericiți pentru această minune”

„Azi, 28 iulie, Carlos Muñoz  a sosit în viaţa noastră! Nu avem cuvinte să descriem ce simţim. Aşa că ne limităm doar la a spune că eu şi Santiago Muñoz suntem foarte fericiţi pentru această minune. Vă salutăm cu drag pe toţi!”, a declarat Corina Ungureanu pe reţelele de socializare.

Printre cei care au felicitat-o s-au numărat și fostele colege. E vorba de Monica Roşu, proaspătă mămică, dar și Irina Deleanu, fosta campioană la gimnastică ritmică şi antrenorul Nicolae Forminte. Corina și Santiago Muñoz sunt împreună de cinci ani și s-au cunoscut pe un teren de golf. Gimnasta încerca să învețe tainele acestui frumos sport, iar tatăl lui, spaniol, era instructor.

A luat de două ori titlul mondial la gimnastică artistică

Corina Ungureanu face parte din generaţia de aur a gimnasticii româneşti. Ea a fost campioană europeană la sol în 1998 şi a obținut de două ori titlul mondial la gimnastică artistică, la Lausanne (1997) şi Tianjin (1999). După ce a terminat cu viața sportivă, a fost antrenor al unei grupe de copii din Anglia.

S-a reîntors apoi în România, a intrat în politică și a fost preşedintele departamentului de tineret şi sport al UNPR Prahova. Apoi consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului. Ulterior, s-a reîntors la mai vechea sa pasiune, golful, devenind membru de onoare la Lac de Verde-Breaza. În prezent, Corina e antrenor de gimnastică, dar şi jucător de golf cu experienţă.

Sursă foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre