Simona Ionescu / Redactor Șef

Cornel Palade, dezvăluiri incredibile din culisele emisiunii „Sunt celebru scoate-mă de aici”. Cum e Bia Khalifa de fapt

Cornel Palade, dezvăluiri incredibile din culisele emisiunii „Sunt celebru scoate-mă de aici”. Cum e Bia Khalifa de fapt
Când a acceptat să participe la emisiunea „Sunt celebru scoate-mă de aici” nu s-a gândit că poate fi atât de greu.

A rezistat două săptămâni în Republica Dominicană, apoi a cerut să fi lăsat să plece acasă. Devenise copleșitor pentru Cornel Palade.

Cornel Palade, dezvăluiri incredibile din culisele emisiunii „Sunt celebru scoate-mă de aici”. Ce făcea artistul în timpul liber

Doar două săptămâni a durat aventura lui Cornel Palade la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. N-a mai suportat, iar problemele de sănătate, plus câteva conflicte avute cu unii colegi l-au determinat să ceară să fie trimis în România. În plus, preparatele culinare n-au fost deloc pe gustul artistului.

Dar una peste alta, și-a făcut și prieteni și își amintește cu drag de momentele în care juca fazan în timpul liber. Dacă se mai întoarce sau nu, nimeni nu poate ști, dar n-ar fi exclus să mai răspundă odată da la o asemenea „nebunie”.

Mara Bănică este o fată de calitate

„A fost greu, a fost foarte greu acolo. Greu cu mâncarea, greu cu oamenii.  Cu Mara Bănică m-am înțeles bine acolo. Este o fată de calitate, același sentiment de respect și de simpatie pe care îl are față de mine același îl am și eu.

Nu știu dacă o să mă mai duc acolo vreodată. Dumnezeu știe dacă o să se mai întâmple asta, o să văd, o să mă mai gândesc. Cine știe atunci când o să mă sune cineva și o să îmi propună un lucru asemănător ce o să spun. Acum pot să îți zic ceva și peste două luni mă pot răzgândesc. Când am spus greu cu oamenii m-am referit la faptul că până îi cunoști durează ceva timp.

„Mâncarea este o ciudățenie. Este ușor să te uiți la acele lucruri pe care trebuia să le mănânci”

În timpul liber jucam fazan cu toată lumea, că să treacă timpul mai ușor. M-am înțeles foarte bine cu Cristi Mitrea la acel joc, chiar am lucrat bine împreună. Eu sunt un tip care se poate înțelege cu toată lumea, însă, iată că cu unii dintre ei nu m-am putut înțelege. Mâncarea este o ciudățenie. Este ușor să te uiți la acele lucruri pe care trebuia să le mânânci. Mai greu este să le mănânci. Sunt iuți. Au tot felul de gusturi”, a declarat Palade pentru Click.

Discuții aprinse cu Bia Khalifa

Printre persoanele care l-au enervat cumplit s-a numărat Bia Khalifa, cei doi înțepându-se ori de câte ori aveau ocazia.  „Bia Kalifa este o fată care are un mic în minte ce îi spune odată să vorbească frumos, o dată să vorbească urât. Este greu cu ciudățeniile!”, a mai spus actorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre