Simona Ionescu / Redactor Șef

COVID-19. Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, este intubat

COVID-19. Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, este intubat
Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, a fost internat la secția de Anestezie și Terapie Intesivă (ATI) a spitalului Monza din Capitală, din cauza infecției cu COVID-19. Starea omului de afaceri nu este deloc bună și a fost intubat.

Surse medicale au dezvăluit mass-mediei că Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, s-a infectat, cu COVID-19, scrie evz.ro.

Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, este intubat

Alexandre Eram, în vârstă de 50 ani, se află la aceeași unitate medicală unde a fost internată și soția lui, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Potrivit acelorași surse, starea omului de afaceri nu este deloc bună și a fost intubat, anunță cancan.ro.

Vedeta Pro TV Andreea Esca ar fi infectat cu noul coronavirus la o petrecere pe plajă.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public în ultimele zile, Andreea Esca ar fi fost testată pozitiv pentru noul coronavirus și s-ar afla printre salariații postului de televiziune care au contactat infecția.

Andreea Esca ar fi participat la o petrecere pe plajă, la inaugurarea resortului Novum by the Sea și acolo ar fi contactat virusul. La eveniment au fost mai mult de 50 de persoane invitate și se pare că mulți dintre participanți nu ar fi respectat regulile de protecție sanitară impuse de autorități.

Informațiile despre cazul ei au apărut la două zile după ce Pro Tv a anunțat, într-o notificare că mai mulți angajați au fost infectați cu noul coronavirus.

Andreea Esca, înlocuită cu Oana Andoni, la știrile PRO TV

O schimbare surprinzătoare s-a produs,  luni seară (13 iulie), în cadrul Știrilor de la ora 19.00 difuzate de PRO TV. Deși la pupitru ar fi trebuit să apară celebra Andreea Esca, locul ei a fost luat de Oana Andoni. Cu câteva excepții, însemnând perioada de concediu sau alte probleme neașteptate, Esca a fost cea care a prezentat știrile începând din luna decembrie a anului 1995, de la lansarea Pro TV. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care Andreea Esca nu a fost prezentă în fața telespectatorilor, luni, 13 iulie.

În ultimele zile, pe piața media au apărut zvonuri despre faptul că Andreea Esca a contractat coronavirusul și a ieșit pozitivă la test. De asemenea, mai mulți angajați ai postului TV ar fi în aceeași situație.

Andreea Esca a participat la o petrecere la Olimp, alături de alte zeci de vedete. Evenimentul a fost prilejuit de inaugurarea unui hotel de lux în această stațiune.

Polițiștii constănțeni s-au autosesizat după ce au văzut imaginile de la petrecerea respectivă în spațiul public.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre