Simona Ionescu / Redactor Șef

Crăciunița Paula ia 50 de euro pe oră, însă e de-a dreptul șocant tariful cerut de Moș Crăciun anul acesta!

Crăciunița Paula ia 50 de euro pe oră, însă e de-a dreptul șocant tariful cerut de Moș Crăciun anul acesta!
Păstrarea tradiției Crăciunului este importantă mai ales în familiile cu copii. Unde, în data de 24 decembrie, seara, e așteptat Moșul încărcat cu daruri.

Părinții nu mai au chiar așa o mare problemă cu găsirea unui vecin binevoitor care să îmbrace un costum roșu. Piața e invadată de sosii ale lui Moș Crăciun. Există mulți, iar opțional, pot avea și gen feminin. Noua ofertă de moși de Crăciun e disponibilă pe platformele de anunțuri și rețelele sociale. Moșul poate fi comandat inclusiv prin intermediul firmelor care îți fac cumpărăturile în locul tău, și ți le aduc acasă.

Cât costă Moș Crăciun, cu discount și fără

Ce e de reținut: niciun Moș Crăciun nu vine gratis. El trebuie plătit pentru asta, și cu atât mai mult acum, când prețurile la utilități și la alimente au crescut simțitor. Moșul are și el cheltuieli. Iar din ce strânge în ajunul zilei sale, vrea să trăiască până la Paști, dacă se poate. Un Moș Crăciun închiriabil pe un astfel de site costă între 760 și 400 de lei per 30 de minute sau o oră.

Cel mai scump, e „Moshu George Robu” și e interpretat de un actor profesionist. În ceea ce privește tariful, acesta este pentru o vizită de o oră, cu un discount de 20% aplicat.

Cum arată oferta de Crăciunițe în fuste scurte

Cei mai mulți „Moși” costă 400 de lei, dar, atenție, asta doar pentru o vizită fulger, de numai 30 de minute. O cunoscută companie de curierat de cumpărături are în portofoliu nu mai puțin de opt astfel de personaje: Moșii Constantin, Emi, Eugen, Jean, John, Mircea, Mitică și Victor.

Și cel mai accesat portal de anunțuri de mică publicitate are în ofertă mai mute sosii ale lui Moș Crăciun. Aici, tarifele sunt ceva mai mici, între 230 și 200 de lei vizita.

Cele mai ieftine însă rămân Crăciunițele. Portofoliul aceleași companii oferă patru frumuseți feminine suple și echipate în rochițe roșii scurte. Închirierea unei Crăciunițe costă 260 de lei ora, existând aplicat și un discount de 20%. Doritorii pot alege între: Casi, Nicoleta, Paula sau Petra.

Foto: Bringo

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre