Simona Ionescu / Redactor Șef

CRBL a fost trimis pentru a doua oară în exil. Cineva l-a pus la punct

CRBL a fost trimis pentru a doua oară în exil. Cineva l-a pus la punct
Tensiunile continuă la Survivor România, iar CRBL este încolțit. Se plătesc și polițe.

CRBL nu o duce prea bine la Survivor România și devine antipatic concurenților.

CRBL a fost trimis pentru a doua oară în exil. Cineva l-a pus la punct

În consiliul de exil, TJ Miles este personajul care  taie și spânzură. Acesta a decis să-i dea o lecție lui CRBL, așa că l-a nominalizat pentru a pleca pentru a doua oară în exil. „Simt niște energii ciudate, m-a cam trezit ieșirea lui Emil și ce s-a întâmplat cu Emil în ultimul timp, manipularea.

Toate lucrurile care s-au întâmplat nu sunt bune pentru starea noastră. Strategia e în felul următor. Nu e sportiv, cum a fost cu Cătă. Este cum a fost cu Marian. L-am trimis să se regleze. Și s-a reglat. Sunt foarte fericit acum cu Marian, s-a întors și și-a făcut treaba. A evoluat.

Aș vrea să trimit persoana asta în exil ca să înțeleagă că simt niște energii rele. E și antipatic în ultima perioadă. Și fac asta pentru binele nostru. Când se întoarce sper să fie fericit, să ne ajute să câștigăm. Și dacă o ia personal, asta e. Eu sunt asumat, ca întotdeauna. Persoana pe care o voi alege este CRBL”, a mărturisit TJ Miles.

Care a fost reacția lui CRBL

În momentul în care și-a auzit numele, CRBL s-a simțit ofensat. Artistul s-a schimbat la față și a avut o reacție care i-a uimit pe toți cei prezenți. „Bă, ești prost? Tu ai auzit ce a zis fata aia?”, a spus acesta, făcând referire la o declarație de-a unui concurent din echipa Războinicilor.

Cei care ajung în exil nu vor avea mâncare și se vor hrăni doar dacă ceilalți din echipă vor să împartă preparatele cu ei. Pe Insula Exilului vor sta două zile și nu vor avea voie să participe la jocurile din săptămâna respectivă.

Sursă foto: ProTV

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre