Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorț șoc în showbizz, fanii sunt uluiți. Un celebru artist român a rămas singur

Divorț șoc în showbizz, fanii sunt uluiți. Un celebru artist român a rămas singur
16 ani de iubire, în care artistul și frumoasa lui soție au trecut prin lucruri bune și mai puțin bune. Anunțul divorțului i-a șocat pe toți cei care îi cunosc.

CRBL și partenera de viață au anunțat pe contul de socializare că au decis să divorțeze. Artistul și soția sa au transmis un mesaj în care i-au rugat pe fani să le respecte intimitatea.

Participarea la Power Couple se pare că a fost decisivă pentru relația dintre CRBL și soția sa, Elena. Cei doi au discutat îndelung despre mariajul de 16 ani și au decis că cea mai bună soluție pentru a avea liniște în suflet este să divorțeze. Cei doi recunoscut că a fost o decizie dificilă, mai ales că la mijloc este un copil, care nu trebuie să sufere, ci să crească frumos. Chiar dacă nu vor mai fi un cuplu, CRBL și Elena vor rămâne în relații bune, pentru a-și crește fetița așa cum trebuie.

„Am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață”

CRBL și soția au decis să meargă pe drumuri diferite

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

„Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru  în această perioadă sensibilă”

CRBL divorțează după 16 ani de mariaj

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a fost mesajul celor doi soți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre