Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul dirijorului Nicolae Botgros tună și fulgeră. Ce se întâmplă în familia artistului

Fiul dirijorului Nicolae Botgros tună și fulgeră. Ce se întâmplă în familia artistului
Invitat la podcastul Vip Magazin din Republica Moldova, Corneliu Botgros, fiul celebrului dirijor Nicolae Botgros a spus lucruri neștiute despre relația tatălui său cu amanta Anișoara Dabija.

Când s-a aflat că dirijorul Nicolae Botgros își înșeală soția cu cântăreața Anișoara o lume întreagă a rămas fără cuvinte. Recent, fiul acestuia, artistul Corneliu Botgros a spus tot ce are pe suflet despre femeia care i-a dăruit o soră.

„Părinții nu se judecă, pentru asta există Dumnezeu”

Corneliu Botgros nici nu vrea să audă de Anișoara Daboja, cea care i-a dăruit lui Nicolae Botgros o fetiță. Pe de altă parte, el nu comentează sentimentele tatălui său. „Părinții nu se judecă, pentru asta există Dumnezeu! Acolo se vor regla toate conturile. Eu continui să-l iubesc așa cum este el. O doză de supărare a existat, este firesc.

Oricine ar fi procedat la fel, poate mai dur, poate ar fi rupt relația cu tata, eu nu m-am gândit niciodată să-l părăsesc pe tata. Pentru mine, mama este o ființă. Pentru tata este femeia soția. E o diferență. Tata a supărat-o pe mama, nu și pe mine cumva”, a explicat Corneliu.

„Nici ea nu și-a dorit vreodată să comunice cu mine”

Nicolae Botgros și fosta amantă

Fiul lui Nicolae Botgros spune că tatăl său a recunoscut că e vinovat, „ca un bărbat adevărat”. El susține că în perioada în care Anișoara Dabija a fost în formația Lăutarii lui Botgros au avut o relație colegială, nefiind niciodată prieteni.

„Ea s-a eliberat din funcție, cred că a fost ceva normal. Noi nu comunicăm și nici nu-mi doresc să comunic cu ea. Asta este alegerea mea, am motive destule să nu comunic cu ea. Nici ea nu și-a dorit vreodată să comunice cu mine”, a declarat Corneliu Botgros.

Nu e interesat nici de fetiță

Pe de altă parte, Corneliu a menționat că nu îl interesează dacă tatăl său mai este sau nu cu femeia care i-a fost amantă și nici nu discută cu tatăl său acest subiect. De asemenea, nu vrea să știe nici de sora lui mai mică.

„E viața lui tata personală în care mă străduiesc să nu apar acolo. Nu discutăm acest subiect niciodată, am zis să nu amplific situația să nu ne uităm în trecut.

Ce ține de subiectul Dabija eu nu discut, nu mă amestec în treaba lui. Nu știu ce face el acolo, mai trăiește sau nu mai trăiesc împreună, treaba lor. Eu vreau să continuăm la orchestra Lăutarii și să vină în vizită ca un tată. Îi respect amintirea mamei și așa va fi întotdeauna. Asta și-ar fi dorit și mama. Realitatea este tristă și e greu să alegi calea cea mai potrivită și corectă. Cum să continui, la ce să închizi ochii”, susține fiul celebrului dirijor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre