Simona Ionescu / Redactor Șef

Crimă pasională în Anglia. Cadavrele a doi campioni la tir, care au reprezentat țara în competiții, au fost găsite în locuința lor

Crimă pasională în Anglia. Cadavrele a doi campioni la tir, care au reprezentat țara în competiții, au fost găsite în locuința lor
Rose Jobson, în vârstă de 69 de ani, și Robert Jobson, în vârstă de 84 de ani, au fost găsiți morți vineri după-amiază. Erau împușcați, în locuința lor dintr-un sat din Lincolnshire, Marea Britanie.

Șocați, vecinii susțin că Robert s-ar fi supărat când Rose a spus că și-a găsit un alt iubit și, furios, și-a omorât partenera de viață.

Cadavrele cuplului căsătorit de mult timp, ambii campioni, experți în tir, care au reprezentat Anglia în competiții, au fost găsite în locuința lor din incinta unui poligon de tir de succes, pe care îl administrau într-un sat izolat din North Lincolnshire. Poliția a lansat imediat o anchetă de omucidere.

Ofițerii au declarat că nu caută alți suspecți în cazul morții celor doi soți foarte cunoscuți, care au deținut afacerea de tir timp de peste 30 de ani. Paramedicii care au venit la fața locului nu au avut ce să facă și au declarat decesul.

Rose, în vârstă de 69 de ani, care era cu 15 ani mai tânără decât soțul ei, în vârstă de 84 de ani, se pare că s-a despărțit de el după ce s-a îndrăgostit de un bărbat pe care l-a cunoscut la școala de tir

Femeia s-a îndrăgostit de un bărbat pe care l-a cunoscut la școala de tir

Rose, în vârstă de 69 de ani, se pare că s-a despărțit de soțul său, după ce s-a îndrăgostit de un bărbat pe care l-a cunoscut la școala de tir. „Este foarte trist. Am auzit acum câteva săptămâni că cei doi s-au despărțit și că Rose are un nou partener. Robert nu era fericit de când a auzit de noua relație. Din câte știam noi, Rose locuia încă în casă, iar Robert plecase să stea cu un prieten în satul vecin East Holton”.

„Avea un nou partener pe care îl cunoscuse la școala de tir. În weekend a avut loc o adunare în sat și s-a spus acest lucru”

„Nu era un secret la nivel local că avea un nou partener pe care îl cunoscuse la școala de tir. În weekend a avut loc o adunare în sat și s-a spus acest lucru. Suntem cu toții șocați și întristați. Este o tragedie. Cuplul se despărțise și școala lor a fost închisă temporar din motive personale, din această cauză.

Înțelegem că era gelos și cine știe ce lucruri se învârt în creierul oamenilor. Presupunem că și-a împușcat soția și apoi pe el însuși”, a mărturisit pentru Daily Mail, Andrew Farrow, un fost trăgător care luase lecții de la Robert, vecin cu cei doi.

Poliția a fost chemată vineri în jurul orei 15.40, în urma unor „rapoarte de îngrijorare pentru siguranță”.

Rose, 69 de ani, și Robert Jobson, 84 de ani, au fost găsiți morți, vineri după-amiază

„Nu știu dacă a fost cineva înăuntru sau dacă noul partener al lui Rose a fost în casă”

De asemenea, vecinul a specificat că mai exista o cabană lângă locuința soților, însă nimeni nu știe dacă a fost cineva acolo sau nu. „Există o a doua cabană în incinta de lângă casa lor, dar nu știu dacă a fost cineva înăuntru sau dacă noul partener al lui Rose a fost în casă. Nu știm în acest stadiu. Este o școală de tir, așa că se aud focuri de armă, dar locul era închis de câteva săptămâni. Vineri ploua și era foarte înnorat și mohorât”.

„E o mare rușine”

„Dintr-o dată a fost multă activitate a poliției la fața locului și când am auzit ce s-a întâmplat a fost un mare șoc. Poliția este acolo și astăzi. Este o mare rușine. Atât Rose, cât și Robert au fost trăgători de renume pentru Anglia și au avut un loc minunat acolo, conducând o școală de tir și distrând oamenii acolo, și au fost foarte atenți la mediul înconjurător. Iar Robert a fost întotdeauna foarte politicos. A trăit toată viața în localitate și mulți oameni îl cunosc”, a mai spus vecinul respectiv.

Școala de tir a fost închisă temporar

Într-o postare din 3 iunie pe site-ul White Lodge Shooting School a fost postat următorul mesaj: „Școala de tir White Lodge. Din nefericire, din cauza unor probleme personale, școala de tir va fi închisă temporar. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere”.

Școala este specializată în predarea tirului cu arcul și a puștii cu aer comprimat și găzduiește diverse evenimente.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre