Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristi Borcea, destăinuiri dureroase despre perioada în care a stat în spatele gratiilor. Ce sacrificii a făcut în numele iubirii

Cristi Borcea, destăinuiri dureroase despre perioada în care a stat în spatele gratiilor. Ce sacrificii a făcut în numele iubirii
Banii nu aduc întotdeauna fericirea, iar Cristi Borcea știe cel mai bine acest lucru. Afaceristul a povestit despre chinurile pe care le-a îndurat.

În perioada în care a fost în spatele gratiilor, Cristi Borcea ar fi făcut orice numai să primească permisie să o vadă pe Valentina Pelinel.

S-a îndrăgostit nebunește de Valentina Pelinel încă de când era căsătorit și a știut că nu poate avea liniște, până când fotomodelul nu va devenit doamna Borcea.

Cea mai grea perioadă pentru cei doi a fost cea în care Borcea a fost în închisoare. Sufereau amândoi foarte mult, dar acest lucru i-a unit și mai mult, iar astăzi sunt mai fericiți ca niciodată. Deși milionar, Cristi Borcea spune că a făcut lucruri la care nu s-ar fi gândit niciodată, doar pentru a primi permisie să meargă acasă la iubita lui.

Pentru Valentina Pelinel, Cristi Borcea ar face orice sacrificiu

„Dacă vroiam să plec șpi să am permisie trebuia să spăl holul, să dau cu mopul”

„I-a fost foarte greu. Eu am fost. Am făcut toți cei trei copii fiind în detenție. (…) Veneam acasă, în permisii. Trebuia să muncești ca să poți să beneficiezi de ele. Să participi la cursuri să primești permisii. (…) Eu am dat cu mătura și cu mopul. Mă specializasem. Și la spălătorie am fost. Dacă voiam să plec și să am permisie trebuia să mătur holul, să dau cu mopul, trebuia să fac curățenie. Și asta făceam”, a mărturisit acesta pentru Fanatik.

Cristi și Valentina, cei mai fericiți părinți

Cei nouă copii se înțeleg extraordinar

Deși are copii cu patru femei, Cristi Borcea are toate motivele să fie mulțumit, întrucât moștenitorii se înțeleg foarte bine. „Acum e important că suntem foarte bine și copii sunt oarte bine. Se înțeleg toți nouă și se iubesc foarte mult. (…) Cei mari, cu cât înaintează în vârstă, cu atât problemele sunt mai mari.

Dar încerc să discut cu ei și să compensez, cum fac toți – material, cât de cât. Am trei în America – Melissa, care e geamăna, Alex și Gloria, și șase îi am aici”, a mai spus Cristi Borcea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre