Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cristi Brancu în scandal fulminant cu un copil de 15 ani pe care l-a surprins în fotografia lui de familie. S-a lăsat cu jigniri

Exclusiv. Cristi Brancu în scandal fulminant cu un copil de 15 ani pe care l-a surprins în fotografia lui de familie. S-a lăsat cu jigniri
Plimbarea de la Poiana Brașov nu i-a priit lui Cristi Brancu. Celebrul prezentator a intrat în discuții în contradictoriu cu un puști de doar 15 ani.

Aflat cu familia la munte, Cristi Brancu a avut parte de un moment neplăcut, care s-a transformat în discuții aprinse cu un băiat de 15 ani. Ce au avut de împărțit cei doi.

Băiatul, pe nume Andrei R. i-a reproșat lui Cristi Brancu că l-a făcut țăran și a dorit să șteargă fotografia de familie în care acesta a apărut fără să știe. La rândul lui, prezentatorul i-a bătut obrazul adolescentului, menționând că s-a „comportat execrabil” la piscină și i-a sugerat să învețe să se poarte. După ce ambii și-au vărsat năduful pe rețeaua de socializare, mesajele au fost șterse.

„Poți să vorbești cu părinții tăi să te învețe să nu te mai comporți ca un sălbatic într-o piscină cu mulți oameni”

„Bună ziua. Sunt țăranul (cuvintele dumneavoastră) de pe fundalul pozei. Vă rog frumos să mă eliminați din fotografie sau să o ștergeți. Nu mi-am dat acordul să fac parte din imagine”, au fost cuvintele adolescentului.

Imediat, au venit și cuvintele reci ale lui Cristi Brancu. „Andrei Raiciu, dragul meu, am o mare rugăminte. Poți să vorbești cu părinții tăi să te învețe să nu te mai comporți ca un sălbatic într-o piscină cu mulți oameni?

„Copil mai needucat nu am văzut”

Te-ai comportat execrabil. Copil mai needucat nu am văzut. Nu te văd în poză, dar știu ce ai făcut, cine ești. Ți-o spun cu tot sufletul și tot atașamentul uman. Învață să te porți. (…) Și nu uita să spui tuturor că nu ți-am spus că ești un țăran. Dacă ai auzit un cuvânt, dacă ești atât de minunat, de unde ști că îți era atribuit?”, a încheiat renumitul prezentator.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre