Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristi Minculescu, un bunic răsfățat de nepoțica lui. „Acum îmi cântă ea mie…”

Cristi Minculescu, un bunic răsfățat de nepoțica lui. „Acum îmi cântă ea mie…”
Dacă toată lumea aruncă pălăria în fața lui Cristi Minculescu, în fața nepoatei, artistul se transformă complet.

De la 20 de ani face muzică, iar acum se pare că nepoțica îi calcă pe urme. Cristi Minculescu este topit.

Cristi Minculescu, un bunic răsfățat de nepoțica lui. „Acum îmi cântă ea mie…”

Cristi Minculescu nu este doar emblema rock-ului românesc, ci și cel mai fericit bunic din lume. Într-un interviu pentru Ego.ro, artistul a vorbit cu imensă bucurie despre nepoțica lui, Lara, fetița care se pare că vrea să-i calce pe urme, fiind singura din casă care cântă. Solistul trupei Iris este tatăl a doi copii, gemeni, Mădălina și Florin.

Cristi Minculescu nu este părintele biologic, aceștia fiind copiii din prima căsătorie a soției, Rodica Minculescu, dar relația lor este una cu totul și cu totul specială. În momentul în care s-a născut Lara, vedeta a știut că un înger a coborât pe pământ. Bunicul și nepoata se iubesc la nebunie, iar de fiecare dată când se întâlnește cu Cristi Minculescu, fetița îi pregătește un spectacol.

Iar cântărețul nu-i refuză absolut nimic. El o susține pe fetiță, dar nu vrea să o influențeze în ceea ce va dori să facă în viață. „Acum îmi cântă ea mie. Avem cea mai frumoasă relație din lume, ca orice relație bazată pe iubirea necondiționată. Nimic nu se poate compara cu dragostea inocentă și reală pe care doar un copil poate să o ofere”, s-a destăinuit Cristi Minculescu.

Părinții nu au fost de acord să devină artist

Cristi Minculescu și-a amintit că nici părinții săi nu au avut o părere prea bună când i-a anunțat că vrea să devină artist. Nu au primit deloc bine vestea că va lăsa Facultatea de Hidrotehnică din cadrul Universității Tehnice de Construcții din București pentru muzică. Asta deși părinții i-au insuflat dragostea pentru această artă.

„Eu nu mi-am planificat o carieră muzicală. Descoperisem deja un talent și o pasiune, dar nu aveam nimic concret în acest sens”

„Nu știu sincer dacă a fost devreme sau târziu pentru că nu mi-am pus problema niciodată dacă există o vârstă optimă pentru muzică. Eu nu mi-am planificat o carieră muzicală. Descoperisem deja un talent și o pasiune, dar nu aveam nimic concret în acest sens.

Mergeam la facultate, aveam cu totul alt drum în viață până în momentul în care am realizat că asta vreau să fac, le-am dat vestea părinților mei ( care n-au fost tocmai fericiți, normal) și de atunci asta a fost calea mea. (…) Nu știu dacă moștenesc de la cineva anume, însă părinții mei mi-au insuflat iubirea pentru muzică. Prin intermediul lor am ascultat piese și artiști care m-au inspirat și pe care îi admir și acum”, a mai spus acesta.

Sursă foto: ego.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre