Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristian Cioacă, dezvăluiri fără precedent în cartea autobiografică scrisă în închisoare. Ar putea să apară pe piață în 2025

Cristian Cioacă, dezvăluiri fără precedent în cartea autobiografică scrisă în închisoare. Ar putea să apară pe piață în 2025
În cei zece ani petrecuți în închisoare, Cristian Cioacă nu a stat degeaba. A scris o carte autobiografică, pe care speră să o scoată pe piață în 2025.

Cristian Cioacă se pregătește să spună tot adevărul în ceea ce privește dispariției soției sale, avocata Elodia Ghinescu. A scris o carte în închisoare și e în discuții cu o editură să o publice.  

„E ca un fel de jurnal, în prezent caută o editură care să i-o publice”

,,Băiatul meu vrea să publice o carte pe care a scris-o în închisoare, e despre ce a trăit el în tot această perioadă. E ca un fel de jurnal, în prezent își caută o editură care să i-o publice, eu cred că lumea ar fi interesată să afle punctul de vedere al lui Cristian Cioacă”, a declarat Florica Cioacă, mama fostului polițist, condamnat pentru că a omorât-o pe Elodia și i-a ascuns cadavrul.

„Și eu, ca mamă, am făcut pușcărie”

Cioacă scoate o carte autobiografică

Cea mai importantă persoană din viața lui Cristian Cioacă a mărturisit că a suferit enorm cât i-a stat băiatul închis, dar a reușit să se liniștească după ce s-a apropiat de Dumnezeu și a început să citească cărți religioase.

„Și eu, ca mamă, am făcut pușcărie în acești zece ani pe care el i-a petrecut la închisoare. Atât de mult am suferit din cauza faptului că el a stat acolo nevinovat. (…) Dumnezeu este mare și are grijă de noi, am încredere că adevărul va ieși până la urmă la iveală”, a spus femeia.

„Mai am necazuri cu porcii mistreți și cu urșii care dau târcoale gospodăriei

Cristian Cioacă și mama lui. Sursă foto: Fanatik

Mama lui Cioacă, care a lucrat în bancă până la pensionare, se bucură acum de casa cu livadă de pruni și meri de la marginea pădurii din Albota, județul Argeș. În acest loc Cioacă s-a întors pentru o perioadă după ce a ieșit din spatele gratiilor.

„Sunt supărată că anul ăsta nu prea s-au făcut fructe, din cauza secetei. Pentru că am casa la marginea pădurii, mai am necazuri cu porcii mistreți și cu urșii care dau târcoale gospodăriei. Urșii au apărut de curând, au fost relocați de prin alte locuri, că la noi în sat nu erau deloc până acum un an sau doi. Eu am lucrat la o bancă, multe ore le petreceam la birou, așa cum acum mă bucur, la bătrânețe, că stau multe ore în aer liber”, a povestit femeia pentru Fanatik.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri