Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristian Popescu Piedone le-a dat bucureștenilor vestea pentru Primăria Capitalei: „Mi-a venit rândul”

Cristian Popescu Piedone le-a dat bucureștenilor vestea pentru Primăria Capitalei: „Mi-a venit rândul”
Iubit de toți bucureștenii, Cristian Popescu Piedone, actualmente primarului sectorului 5, a dat vestea cea mare. Nimeni și nimic nu îl poate împiedica să-și ducă planul la bun sfârșit.

Veste bună dată de Cristian Popescu Piedone bucureștenilor. A anunțat clar și răspicat că va candidat la Primăria Capitalei. Indiferent de jocurile politice care vor fi sau de ce s-a întâmplat în trecut, i-a venit și lui rândul să arate ce poate. Și la cât de mult îl iubesc bucureștenii, Piedone are toate șansele să câștige.

Cristian Popescu Piedone vrea să-și împlinească un vis: să fie primarul Capitalei. În consecință, i-a anunțat pe toți bucureștenii că va candida și că nu se teme de nimeni. Nici măcar de competiția cu fostul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, dacă va fi cazul. Piedone a punctat clar că cei doi „vor zbura pe culoare diferite”.

 „Eu nu vreau să sting nimănui lumina”

Cristian Popescu Piedone e mai hotărât ca niciodată să ajungă pe scaunul de primar pentru a face Bucureștiul să fie ce a fost odată. Și a anunțat că urmează să candideze la Primăria Capitalei din partea PUSL. Și e convins că va reuși să câștige, dintr-un motiv foarte simplu: „Ce n-au ei, eu am! Am suportul electoratului”.

Piedone candideaza
Piedone candidează la Primăria Capitalei

„În administrație nu mai pot fi decât vioara întâi”

Lui Piedone nu-i e frică de viitorii adversari, iar pe Gabriela Firea spune că o respectă, dar fiecare are „culoarul lui de zbor”. Însă a mărturisit în emisiunea lui Dan Bucura de la B1 că „nu voi stinge lumina nimănui”. În plus, primarul sectorului 5 susține că „mi-a venit rândul biologic, am 30 de ani de administrație!”.

„Sunt culoare de zbor diferite. Pe Gabriela Firea o respect, o apreciez asta nu înseamnă că… fiecare cu culoarul lui de zbor. Toți plecăm cu șanse egale, ne naștem egali în fața lui Dumnezeu. Eu am depus 30 de ani jurământul în fața cetățenilor. În administrație nu mai pot fi decât vioara întâi”, a susținut cu tărie unul dintre cei mai apreciați primari din Capitală.

Piedone va candida din partea PUSL, dar e posibil să fie susținut și de PSD.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre