Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristian Popescu Piedone, mesaj înduioșător de 1 Mai. „Regret că mi-au luat munca de o viață, mi-au înlăcrimat familia”

Cristian Popescu Piedone, mesaj înduioșător de 1 Mai. „Regret că mi-au luat munca de o viață, mi-au înlăcrimat familia”
Fostul primar al sectorului 5 tânjește după libertate, dar și după petrecerile de 1 mai, cu mici, grătare și un pahar cu vin.

Din nefericire, încă nu poate fi alături de cei dragi pentru a petrece așa cum cuvine. Până când va fi liber din nou, Piedone trăiește din amintiri.

„Regret că mi-au luat munca de o viață, mi-au înlăcrimat familia”

„Dragilor, vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știu! Pentru mine… vine luna năpastei. Luna când m-au luat și m-au închis dincolo de Voi. Curând… se face anul de când zac condamnat nevinovat…  Dar… am înțeles că așa mi-a fost hărăzit! Sau… așa mi-a fost sortit, stabilit, decis… Regret că mi-au luat munca de o viață, mi-au înlăcrimat familia, mi-au îndurerat soția, copiii, nepoții, mi-au batjocorit cariera, mi-au răpus visurile! Deh…

„Mi-ar fi plăcut să stau la taclale și-un vin bun cu familia și prietenii…”

V-ați făcut fiecare dintre Voi o părere despre ce și cum, despre cine și de ce… Dar… Dumnezeu mă știe și mă are-n paza Lui. Știu… e vremea grătarelor lui 1 mai! Mi-ar fi plăcut să stau la taclale și-un vin bun cu familia și prietenii… Dar… deh… D-aia v-am scris…

Piedone face „revoluție” la el în sector.

Că vine 1 mai și fiecare îl cinstește cu grătar, cum e tradiția in România Mare. Vă urez sănătate, distracție plăcută și poftă bună! Închinați un pahar pentru Piedone! Aștept fotografiile! Cu respect, Piedone nevinovat”, a fost mesajul de 1 Mai al fostului primar al sectorului 5.

„Te-am iubit și te vom iubi, om nevinovat”

Fanii lui Piedone au sărit imediat cu mesaje, în care i-au spus cât de mult îl iubesc și abia așteaptă momentul în care se vor reîntâlni. „Te-am iubit si te vom iubi Om Nevinovat de o justiție oarbă care închide un om care a fost alături de popor să-i închidă gura să-și facă ei mendrele! Să vă dea Dumnezeu sănătate si putere să fiți lângă familie si popor, vă așteptăm acasă Domnule Primar Piedone!”, este unul dintre mesajele trimise de fanii lui Piedone.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre