Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristian Țânțăreanu se întoarce! Ce va face de ziua de naștere va rămâne în istorie

Cristian Țânțăreanu se întoarce! Ce va face de ziua de naștere va rămâne în istorie
Petrecere ca-n vremurile bune la moșia lui Cristian Țânțăreanu. Afaceristul împlinește 79 de ani și vrea să se distreze așa cum doar el știe să o facă.

Nu mai puțin de 400 de invitați vor călca pragul Paradisului Verde din Corbeanca, pentru a participa la ziua de naștere a lui Cristian Țânțăreanu.

Miei, purcei sau alte preparate culinare de cinci stele se vor afla pe masa invitaților lui Cristian Țânțăreanu care va organiza un chef uriaș la împlinirea celor 79 de ani. Afaceristul mai are un motiv pentru care face un asemenea party. E vorba de inaugurarea complexului de evenimente deschis în Paradisul Verde de Țânțăreanu și partenerii săi.

„Vor fi invitați vecini, rude și prieteni, cam 300-400 de persoane”

„Facem și noi chef ca pensionarii așa, cu de toate! Tăiem miei, curcan, purcei, pentru cine poate să mănânce, să fie din belșug. Vor fi invitați vecini, rude și prieteni, cam 300-400 de persoane. Facem inaugurarea unei părți a complexului pe care-l dețin în Paradisul Verde.

E un centru de evenimente mare, cu săli pentru spectacole, conferințe, nunți, botezuri. Încap cam 2000 de persoane acolo. Suntem mai mulți asociați acolo, dar eu dețin peste 65 la sută din acțiuni”, a declarat milionarul pentru Click.

Vor veni să-i cânte lui Țânțăreanu cântăreți de renume din România, precum Ovi sau frații Cazanoi, dar și multe alte nume celebre.

Ce avere are Cristian Țânțăreanu

În anul 2009, lui Cristian Țânțăreanu i s-a descoperit o maladie gravă și s-a temut că va pleca din această lume. Afaceristul a împărțit atunci averea care în acel moment era de 30 milioane de euro, copiilor și nepoților. “Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer.

Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia. Nu există un moștenitor. Eu am o frică de foamete.

De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a declarat Cristian Țânțăreanu, invitat în emisiunea” 40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre