Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristiano Ronaldo și-a mărit flota de super mașini de lux. A făcut spectacol cu noua achiziție

Cristiano Ronaldo și-a mărit flota de super mașini de lux. A făcut spectacol cu noua achiziție
Aproape jumătate de milion de lire sterline a scos din buzunar Cristiano Ronaldo pentru a-și achiziționa o bijuterie. Super mașinile fotbalistului au înnebunit lumea.

Ronaldo, legenda de la Manchester United care se află la un an de zile la echipa Al-Nassr din Saudi Pro League, și-a construit de-a lungul anilor o colecție de mașini de lux în valoare de 17 milioane de lire sterline.

 Ronaldo și-a mărit flota de super mașini de lux

Rcent, Ronaldo a împărtășit cu cei 617 milioane de urmăritori ai săi de pe contul de socializare o fotografie a noului său Ferrari Purosangue albastru închis, în valoare de 400.000 de lire sterline. Căpitanul Portugaliei a zâmbit cu mândrie lângă noua achiziție, în timp ce purta un trening Gucci în valoare de 1.750 de lire sterline. Zeci de urmăritori au comentat postarea, iar unul dintre ei a spus: „Mașina de vis chiar acolo”.

Ronaldo și-a mărit flota de mașini. Sursă foto: www.thesun.co.uk

Viață de lux în Arabia Saudită

Ronaldo a început o nouă viață de lux în Arabia Saudită, în urma transferului său profitabil la Al-Nassr. Starul portughez, în vârstă de 37 de ani, s-a alăturat luna trecută echipei din Orientul Mijlociu, în cadrul unei tranzacții de 175 de milioane de lire sterline pe an. El a zburat în Arabia Saudită la începutul acestei săptămâni și a fost prezentat în fața fanilor în cadrul unui antrenament public pe stadionul Mrsool Park. Și, deși nu a debutat încă pentru club, s-a instalat deja în locuințele de lux.

Ronaldo este cazat la un hotel Four Seasons din Kingdom Tower, una dintre cele mai înalte clădiri din Arabia Saudită, potrivit The Mail. Fostul jucător de la Manchester United se află în ”Kingdom Suite”, care se întinde pe două niveluri într-un zgârie-nori cu 99 de etaje. Prețul suitei nu este menționat, dar „Presidential Suite”, mai mică, este disponibilă pentru 3.300 de lire sterline pe noapte. Ronaldo, care va are o priveliște incredibilă, va locui în apartament doar o lună, timp în care își va căuta o reședință permanentă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre