Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran a ales nașii care-i vor creștina fetița. A decis când va fi botezul

Cristina Cioran a ales nașii care-i vor creștina fetița. A decis când va fi botezul
Cristina Cioran a devenit mămică în luna iulie a anului trecut, când a adus-o pe lume  pe micuța Ema. Vedeta a trecut prin momente dificile. Fetița s-a născut prematur și a avut nevoie de îngrijiri speciale.

Ema a stat în spital primele sale luni de viață, timp în care fosta prezentatoare TV a fost nevoită să stea acasă, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Micuța a venit pe lume la 29 săptămâni. Actrița a vorbit despre momentul în care a ajuns la spital și a fost nevoită să nască cu două luni mai devreme, din cauza unor complicații.

„Oamenii se uitau înfiorați, eram plină de sânge, urlam pe targă. Eu după ce am născut nu am văzut-o (n.r. pe Ema), am văzut doar o mână care pleacă cu ea, nici nu am știut dacă trăiește. A trebuit să aștept să fie în siguranță copilul. Abia după jumătate de oră, o oră a venit doamna doctor și mi-a spus că este în regulă”, a mărturisit actrița în urmă cu câteva luni.

În final, micuța Ema a venit acasă. Anul acesta va avea loc și botezul Emei, deși evenimentul a fost, inițial, programat pentru anul trecut.

Cristina Cioran a ales nașii de botez

Cristina Cioran face ultimele pregătiri pentru botezul fetiței sale. Vedeta a stabilit data botezului. Fericitul eveniment va avea loc primăvara aceasta. Deja au fost stabiliți nașii.

Potrivit Cristinei Cioran, care a vorbit despre acest eveniment cu VIVA!, părinții spirituali ai Emei nu sunt persoane publice, ci prieteni apropiați.

„Am vrut să evităm să facem botez în această perioadă de iarnă, așa că facem la primăvară. Ne dorim o petrecere de botez, așa că nu ne grăbim, pentru că ne vrem să se relaxeze măsurile, să ne revedem cu prietenii, cu rudele, să fie ca o reuniune. Avem planuri, să vedem dacă le putem pune în aplicare. Nașii sunt niște prieteni apropiați, nu sunt cunoscuțI”, a spus Cristina Cioran pentru sursa citată.

Poveste de dragoste cu doi copii

Cristina Cioran și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie. Vedeta în vârstă de 44 de ani trăiește cea mai frumoasă perioada din viața ei. Actrița a povestit că iubitul ei este foarte fericit că e părinte și își mai doresc încă un copil. „Ne mai dorim un copil. Am vorbit despre asta. Ne-am tot gândit. Nu mă sperie deloc ideea. Acum vom vedea ce ne oferă viitorul”, a declarat Cristina Cioran în emisiunea „Vorbește Lumea.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre