Cristina Cioran ne arată cât de mare s-a făcut fetița, dar spune că fuge de căsătorie. Zice și motivul

Cristina Cioran ne arată cât de mare s-a făcut fetița, dar spune că fuge de căsătorie. Zice și motivul
Cristina Cioran și partenerul ei, Alexandru Dobrescu și-au confirmat relația anul trecut, au devenit părinți și sunt o familie.

Cristina Cioran pare că și-a găsit bărbatul pe care l-a căutat toată viața. Ceva însă lipsește pentru ca cercul să se închidă.

Cristina Cioran fuge de căsătorie. Care să fie motivul

După o perioadă stresantă, Cristina Cioran și-a găsit liniștea. Cea mică e sănătoasă și crește văzând cu ochii. Ne arată cât de mult a crescut Ema, fetița născută prematur și care a fost nevoită să stea ceva mai mult în spital, sub îngrijirea medicilor. Dar acum totul a trecut, nimic nu le mai tulbură fericirea.

Iubitul ei Alex Dobrescu o adoră și nu-i iese din cuvânt, însă Cristina e sceptică în ceea ce privește oficializarea relației. A fost cerută în căsătorie cu mult înainte ca Ema să vină pe lume, dar cel mai frumos moment din viața unei femei a fost amânat.

De ce evită Cristina Cioran să fie dusă în fața altarului? Blonda spune că nu ține neapărat la acel act, importantă pentru ea fiind înțelegerea.

„Eu nu sunt adepta unei căsătorii”

„Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte.

Important este cum ne înțelegem. În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată”, a dezvăluit Cioran.

A fost amânat și botezul

Nici botezul micuței nu a mai fost făcut, pentru că mama a fost foarte speriată de cazurile de coronavirus care au crescut. Prezentatoarea își dorea ca micuța să fie creștinată în noiembrie, dar a amânat totul din cauza restricțiilor impuse de autorități.

Prezentatoarea speră însă ca la anul să se întâmple și acest lucru și să se poată distra, așa cum se cuvine, alături de cei mai buni prieteni. „Inițial trebuia să o botezăm acum, în noiembrie, dar am anulat. Am vrea ca la petrecerea de botez să ne vedem și noi cu prietenii, voiam o petrecere mare. Dacă nu s-a putut acum, o vom face la anul, nu e grabă”, a povestit recent Cristina Cioran.

Sursă foto: instagram