Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran a picat în plasa fostului. A venit să se împace, dar doar pentru câteva ore

Cristina Cioran a picat în plasa fostului. A venit să se împace, dar doar pentru câteva ore
Să fi ajuns oare Cristina Cioran și Alex Dobrescu la gânduri mai bune? Să fie vorba de o împăcare după ce în noiembrie au anunțat că merg pe drumuri diferite?

Cei doi s-au întâlnit recent la un club din București și au fost văzuți plecând împreună, iar bărbatul a ținut-o de mâna pe fosta iubită. Să fie oare împăcarea începutului de an, iar cei doi să realizeze că nu pot sta unul fără celălalt?

Transparentă așa cum o știe toată lumea, Cristina Cioran a recunoscut totul, dar a subliniat că nu e vorba de nici o împăcare, ci doar au plecat la un alt club din apropiere. ”Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat”, a spus Cristina Cioran pentru Spynews.

Nu exclude varianta împăcării

Pe de altă parte, Cristina nu exclude ideea împăcării, însă nu crede că acest lucru s-ar putea realiza așa curând cum ar crede lumea. ”Nu, nu, a fost așa o seară zăpăcită.

Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta. Nu suntem un cuplu”, a mai spus Cristina Cioran. Se pare că blonda încă mai speră, din moment ce nu vrea să audă să-și refacă viața alături de un alt bărbat. Există și un motiv clar: nu mai vrea să aibă grijă de nimeni, are deja prea multe pe cap.

“Eu am observat că nu vine acea relație nouă doar cu distracție, ci și cu probleme, cu bagaje”

”Nu, nu este o prioritate, nu mă interesează (n.r. să-și facă o relație nouă). Sunt cam sătulă de problemele altora, din păcate atunci când cunoști pe cineva sau intri într-o relație nouă eu am observat că nu vine acea relație nouă doar cu distracție, ci și cu probleme, cu bagaje. Și hai lasă, mersi, nu mai vreau să am grijă de nimeni”, a mărturisit Cristina Cioran cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre