Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran are nevoie de ajutor. Bebelușul a venit mai repede

Cristina Cioran are nevoie de ajutor. Bebelușul a venit mai repede
Mamele știu cum e. Chiar și atunci când nașterea decurge firesc, tot este un moment de cumpănă. Orele acestea sunt dificile pentru cunoscuta jurnalistă și actriță Cristina Cioran.

Cristina Cioran are nevoie de ajutor, trece prin momente nu tocmai ușoare. Cunoscuta jurnalistă a ajuns să nască prematur, duminică seara. Bebelușul a venit mai repede, iar vedeta a transmis fanilor și cunoscuților un mesaj de-a dreptul emoționant.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, este postarea făcută de Cristina Cioran, de pe patul de spital, la InstaStory, conform Spynews.ro. Ulterior însă, mesajul a fost șters.

Cristina Cioran are nevoie de ajutor. Bebelușul a venit mai repede

Conform ziariștilor, prezentatoarea trebuia să nască abia în luna septembrie. Se pare că micuța Ema a decis să vină mai repede pe lume, însă. Cristina era însărcinată în 7 luni, intrând în al treilea trimestru de sarcină.

Cristina Cioran are nevoie de ajutor

Gândurile noatre bune pot fi de ajutor. De când a rămas însărcinată, Cristina Cioran a știut că pot apărea complicații, în primul rând datorită vârstei sale. Vedeta are 44 de ani. Anumite probleme au apărut, iar vedeta a vorbit despre ele și când a atins 6 luni e sarcină. „Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece!”, a povestit Cristina Cioran.

În cadrul unui alt interviu, vedeta declara că e și conștientă de eventualele riscuri, dar că era, totodată, optimistă. Și abia aștepta să își strângă fiica în brațe.

„Abia aştept să o strâng în brate pe Ema, abia aştept să o luăm cu noi peste tot, să o scoatem la plimbare. Sunt pregătită pentru orice, şi nepregătită total. (…) Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic”,  a declarat Cristina Cioran, pentru  clickpetrufemei.ro.

Sursa foto: Facebook

Florin Călinescu pleacă supărat de la Pro Tv. Adio, „Românii au talent!”. Ce spun telespectatorii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre