Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran, bătută cu pumnii și picioarele! „Până nu mă omoară…”

Cristina Cioran, bătută cu pumnii și picioarele! „Până nu mă omoară…”
Cristina Cioran e cu nervii la pământ și a mărturisit că a început să se teamă cât mai mult pentru propria viață. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

S-a ajuns mult prea departe în relația dintre Cristina Cioran și tatăl fetiței sale. Vedeta spune că e amenințată și se teme pentru viața ei.

„Spre surprinderea mea, cu un astfel de om am locuit, l-am girat, l-am îngrijit, l-am apărat, l-am susținut!”

Prezentă la un eveniment, Cristina Cioran s-a speriat după ce fostul iubit a sosit în acel loc și a început să o amenințe. Pe contul său de socializare, blonda susține că se teme pentru viața  ei și le-a mulțumit celor care o sprijină în aceste momente grele. „Așa nenorociți sunt unii oameni care ar spune și ar face orice pentru puțină atenție!

Spre surprinderea mea, cu un astfel de om am locuit, l-am girat, l-am îngrijit, l-am apărat, l-am susținut! Violențe, umiliri, trădări! Mulțumesc celor care sunt alături de mine, cât voi mai fi aici, până nu mă omoară acest individ! Astăzi a venit la evenimentul la care lucram, pentru că da, lucrez… ca să mă sperie și să mă amenințe!”, a spus Cristina Cioran, pe Instagram.

„Acest om nu va scăpa de autorități chiar dacă e sifon!”

Pe de altă parte, Cristina Cioran susține că sub nici o formă nu-l va lăsa pe fostul iubit, până când nu va ajunge pe mâna instanței și nu va plăti pentru tot ce a făcut. „Nu mă las și nu mă las. Acest om nu va scăpa de autorități chiar dacă e sifon! Acest individ își va face pedeapsa, dacă nu de la autorități, de la Dumnezeu! Pentru că nu poate scăpa de adevăr! Iar adevărul este că acest infractor a făcut și face lucruri nebănuite”, a mai spus Cristina Cioran.

A lovit-o cu pumnii și picioarele și i-a dat cu masa în cap

Cristina Cioran, lovită de iubit cu pumnii și picioarele

Mai grav este faptul că s-a ajuns la violențe, iar vedeta tv l-a acuzat pe Alex Dobrescu că a lovit-o cu pumnii și picioarele și i-a dat cu masa în cap. Dar și de faptul că ar consuma droguri. „La interpelarea instanţei, reclamanta arată că în data de 04.04.2024, după o noapte petrecută nu ştie unde, în stare avansată de ebrietate şi presupune că şi sub influenţa substanţelor interzise, pe la ora 16:00, pârâtul a venit la ea acasă.

„S-au întâlnit pe drum, iar în faţa casei şi în curte erau 6 echipaje de poliţie, deoarece vecinii chemaseră poliţia pentru că pârâtul aruncase cu obiecte de pe geam”

A început să facă scandal, a jignit-o în diferite feluri. I-a dat pumni, palme şi picioare şi a dat-o afară din casă în lenjerie intimă. Pârâta a fugit pe scări cu hainele în mână. S-a dus să ia copilul de la grădiniţă şi a dat o tură de cartier.

Când s-a întors acasă pârâtul plecase. S-au întâlnit pe drum, iar în faţa casei şi în curte erau 6 echipaje de poliţie, deoarece vecinii chemaseră poliţia pentru că pârâtul aruncase cu obiecte de pe geam. Ulterior, urcând cu poliţia în casă a observat că făcuse şi distrugeri. Spărsese uşi, o masă de bucătărie cu care îi dăduse în cap (…)”, se arată în Sentinţa civilă nr. 5256/2024.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre