Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl studentei la medicină ucisă de iubit vrea să-și încheie socotelile cu viața. Declarații tulburătoare

Tatăl studentei la medicină ucisă de iubit vrea să-și încheie socotelile cu viața. Declarații tulburătoare
De când Mirel Dragomir i-a ucis fiica studentă la medicină, tatăl Andreei Morega, e distrus. Nu mai suportă viața fără cea mai scumpă ființă a sufletului său.

Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe studenta la medicină a fost supus unei expertize psihiatrice. Tatăl Andreei Morega nu-și vede viața fără ea.

De trei săptămâni de când Andreea Morega a plecat într-o lume mai bună, familia Andreei Morega e distrusă. Pe de altă parte, tânărul care a ucis-o încearcă să scape de arest, a  trecut prin expertiza psihiatrică și urmează să fie adus din nou în fața oamenilor legii. În urma primei expertize psihiatrice s-a constatat că Mirel avea discernământ când a făcut crima, folosind două cuțite. Modul în care a ucis-o pe studenta la medicină i-a tulburat chiar și pe anchetatori.

„Mi-e atât de dor de tine suflețelul meu și mă simt atât de vinovat că pot să respir fără tine”

Ucigașul Andreei Morega

Familia Andreei Morega nu poate să conceapă nici acum că au pierdut-o pe tânără, iar tatăl studentei la medicină a postat un mesaj în mediul online, în care își recunoaște vinovăția pentru că nu a putut să-și salveze copilul din mâinile unui criminal. „Unde ești copilul meu? Unde… Spune-mi unde să te caut?

Au trecut două săptămâni de când nu-ți mai aud vocea. Mi-e atât de dor de tine suflețelul meu și mă simt atât de vinovat că pot să respir fără tine, îmi doresc să ajung cât mai repede lângă tine, dar mai întâi trebuie să-l facem să plătească pe acel ce mi te-a luat de lângă noi. Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul tău”, a scris tatăl Andreei Morega, într-un mesaj postat pe Facebook.

Cum se comportă familia criminalului

De când a aflat ce a făcut, familia lui Mirel Dragomir și-a schimbat total comportamentul față de tânăr. Mama și sora acestuia par să-l fi scos din viața lor, după ce au șters fotografiile cu el, ba chiar și pagina de Facebook.

Sursele spun că absolut nimeni nu i-ar fi luat apărarea, iar sentința nu va fi deloc blândă cu acesta. De altfel, nici până în acest moment, familia lui Mirel nu a reacționat deloc. Potrivit unor declarații ale apropiaților tânărului, Mirel ar fi fost crescut într-un mediu strict, dintr-o familie bună, care nu s-ar fi așteptat niciodată ca el să devină un criminal.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre