Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran, ghinionistă în dragoste. A avut mult probleme cu tatăl fetiței, dar abia acum a recunoscut prin ce a trecut

Cristina Cioran, ghinionistă în dragoste. A avut mult probleme cu tatăl fetiței, dar abia acum a recunoscut prin ce a trecut
Când toată lumea se aștepta să ajungă în fața altarului, Cristina Cioran și Alex Dobrescu și-au spus adio.

Cristina Cioran nu are noroc la bărbați. De data asta a sperat că el va fi alesul, dar și acum a dat greș.

Cristina Cioran, ghinionistă în dragoste. A avut mult probleme cu tatăl fetiței, dar abia acum a recunoscut prin ce a trecut

Despărțirea dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu a luat prin surprindere o țară întreagă. Mai ales că vedeta anunțase cu surle și trâmbițe că a fost cerută în căsătorie și urmează să devină mireasă. Se pare însă că problemele dintre cei doi nu sunt de ieri, de azi, dar de data asta blonda n-a putut să mai rabde.

Nu la fel de afectat este tatăl fetiței sale, care și-a găsit fericirea în brațele altei femei mai repede decât s-ar fi așteptat cineva. De unde toată lumea a înțeles că despărțirea este definitivă. După ce a încercat să se liniștească, Cristina a găsit puterea să spună ce se întâmplă acum în viața ei. În plus, ea spune că regretă că nu s-a despărțit mai demult de acest bărbat, care i-a creat multe probleme.

„Regret că nu am încheiat când au apărut semnele”

„Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit. Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât.”, a dezvăluit Cristina Cioran, pentru Viva.

Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut

Pe de altă parte, Cristina spune că se va comporta ca o doamnă cu fostul iubit, pentru că-și dorește ca Ema să-și iubească ambii părinți. „Despre tatăl Emei nu voi vorbi decât în sens pozitiv, pentru că Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut, la un moment dat.

Nu e vina copiilor, și aceștia nu trebuie să simtă disensiunile dintre părinți! Mi-ar plăcea să rămânem prieteni, să mai râdem cum râdeam. Atât. De această dată am decis, cu inima strânsă, că nu voi mai lăsa să treacă ani ca să pot spune: ajunge! Și asta pentru că Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie.”, a mai spus Cristina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre