Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran, pagubă de peste 100.000 de euro. „Au schimbat yala…”

Cristina Cioran, pagubă de peste 100.000 de euro. „Au schimbat yala…”
Relația cu Alex Dobrescu i-a lăsat Cristinei Cioran nu doar un gust amar pentru că a trăit o relație toxică, ci și o pagubă substanțială, de peste 100.000 de euro.

Dragostea e oarbă și atunci când iubești din suflet banii nu sunt o problemă. Pentru că a avut încredere în tatăl fetiței sale, Cristina Cioran a investit cu câțiva ani în urmă peste 100.000 de euro în două magazine de haine în centrul Bucureștiului. Dar a rămas doar cu paguba.

„Datorii făcute prin cluburi”

Afacerea s-a dovedit un eșec total, iar Cristina Cioran nu și-a mai recuperat niciodată acești bani, pe care i-a strâns din greu pentru a-și cumpăra casa visurilor sale. Artista spune că totul ar fi trebuit să decurgă conform planurilor, dar din nefericire, „Alex nu s-a mai ocupat”.

Ulterior, au fost încasați bani „pe niște comenzi, dar nu a pus nici un ban înapoi din banii luați din casă, așa cum promisese”. Vedeta regretă enorm că i-a dat bani fostului său iubit, mai ales că „m-am îndatorat pentru că avea de plătit multe chestii, datorii făcute prin cluburi”.

Alex Dobrescu, dat afară din casă

Cristina Cioran a pierdut peste 100.000 de euro

Chiar dacă mama i-a lăsat o avere considerabilă, Alex Dobrescu se pare că nu prea știe cum să o gestioneze. Cristina Cioran spune că bărbatul a fost dat afară și din casa în care locuia în Floreasca, dar și din magazinul din aceeași zonă, pentru că nu și-a plătit la timp datoriile la chirie și utilități.

Nu cu jandarmii, „ci cu avocatul și executorul care a schimbat yala! Deci el are un istoric mai vechi în scandaluri”. Pentru că nu avea unde să se ducă, Cristina l-a primit la ea și a fost surprinsă plăcut să vadă că „își revenise, redevenise om, se spălase și se curățase de ceea ce face acum”. Însă, viața alături de familie se pare că nu i-a plăcut și s-a reîntors la vechile metehne.

L-a iubit mult, dar a cerut ordin de protecție

Cristina Cioran recunoaște că l-a iubit mult pe Alex Dobrescu, dar nu se putea continua o relație cu el. În plus, a cerut ordin de protecție ca urmare a comportamentului acestuia. Dar asta nu-l împiedică să o sune, să o caute și să încerce „să-mi aducă jigniri și injurii”.

Vedeta spune că nu se va mai împăcat niciodată, iar acesta își va vedea copilul după ce-și va scoate„substanțele din corp și să intre într-un proces de curățare, dezintoxicare. Și să meargă și la un psihiatru să ia un tratament după ce identifică ce probleme are”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre