Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Șiscanu se întoarce la marea ei dragoste, televiziunea. Va avea emisiune, a filmat și un teaser pentru noul proiect

Cristina Șiscanu se întoarce la marea ei dragoste, televiziunea. Va avea emisiune, a filmat și un teaser pentru noul proiect
Cristina Șiscanu le-a dat vestea cea mare fanilor săi. Va prezenta o nouă emisiune de televiziune. Iată despre ce este vorba.

Soția lui Mădălin Ionescu zburdă de fericire. Ea n-a putut să reziste și le-a spus celor care o iubesc cu ce se va ocupa de acum încolo.

Cristina Șiscanu se întoarce la marea ei dragoste, televiziunea. Va avea emisiune, a filmat și un teaser pentru noul proiect

A lucrat în televiziune timp de zece ani, acolo și-a cunoscut soțul și tot acolo se va întoarce. Vedeta a mărturisit că își dorește de mult să se reîntoarcă la marea ei pasiune, dar abia acum visul se va transforma în realitate. În acest sens, Cristina a mărturisit că pentru noua emisiune a filmat chiar și un teaser.

„Acum voi avea un proiect TV pe care-l voi realiza și-l voi prezenta”

„A apărut partea asta cu online-ul, care m-a furat, într-adevăr, pentru că aici lucrurile se întâmplă spectaculos de repede. Oricum, m-a ajutat să mă dezvolt pe partea de online, având în vedere faptul că am lucrat în televiziune.

Cumva este diferit de televiziune, dar se și aseamănă foarte mult. Acum voi avea un proiect TV pe care-l voi realiza și-l voi prezenta. Abia aștept să înceapă! Am filmat chiar și un teaser pentru anunțarea proiectului”, a spus Cristina Șișcanu pentru Wowbiz.

„Viața mea era 100% dedicată televiziunii, pentru că îmi plăceau subiectele”

Cristina a lucrat ca reporter, dar în acea perioadă știa când pleacă de acasă, dar niciodată când se va întoarce. Însă numără zilele până când va fi din nou în spatele sticlei. „Televiziunea a fost marea mea pasiune dintotdeauna! Eu am muncit cu foarte mult drag și mi-a plăcut foarte mult să fac reportaje, să prezint subiecte.

Când eram în televiziune, știam când plec de acasă, nu știam când mă întorc! Viața mea era 100% dedicată televiziunii, pentru că îmi plăceau subiectele, îmi plăcea să fac meseria asta! Cei cu care am lucrat știu lucrul ăsta!”, a mai spus Cristina.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre