Cristina Șișcanu în criză de nervi: „Ipocritelor mustăcioase! Maimuțelor!” S-a certat cu fanele ei

Cristina Șișcanu în criză de nervi: „Ipocritelor mustăcioase! Maimuțelor!” S-a certat cu fanele ei
Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a povestit zilele trecute pe rețelele sociale că are foarte multe rude în Ucraina și că situația de acolo o înspăimântă. Fosta reporteriță TV le-a pus la curent pe admiratoare sale cu fiecare emoție negativă, de îngrijorare și teamă, însă totul s-a întors împotriva ei.

A plâns pe Instagram pentru rudele ei din Ucraina, iar acum Cristina Șișcanu e doborâtă de un val de „hate”. Femeile care o urmăresc o pun la zid. „Pentru că nu a rămas în țară ca să-și ajute rudele refugiate”, potrivit comentariilor de pe paginile ei din social media. Șișcanu a plecat într-o vacanță, programată anterior, la Viena, împreună cu soțul ei.

Luni, la prânz, când și-a văzut inboxul neîncăpător de mesaje urâte, nevasta lui Mădălin Ionescu a ripostat transmițând un mesaj dur la adresa celor care o atacă:

„Ipocritelor mustăcioase, stați cu fundul pe canapea și vă roade pe voi de ce m-am dus eu la Viena? Cum, cum să ai tupeul să judeci un om și să îl pui la zid când tu stai la căldurică și cu mâncarică ? Trebuia să merg pe front, nu la Viena, așa-i? Iar voi, ipocritelor, să mâncați floricele cu telefoanele în mână și să scrieti în comentarii că sunt nebună și că vreau să fiu în centrul atenției”, s-a dezlănțuit Cristina Șișcanu.

Unchiul i-a povestit că pune cartoane la geamuri de frica soldaților ceceni: „N-au mamă, n-au tată!”

„Una mi-a scris cum am îndrăznit eu să merg într-o vacanță romantică cu soțul meu când ei nu îi arde nici de sex în aceste momente. Nici mie. Te-ai liniștit? Deplasarea la Viena nu a fost romantică deloc. Ieri aproape m-am prăbușit pe stradă când l-am sunat pe unchiul meu din Ucraina care, împreună cu toată familia, puneau cartoane în geamuri ca noaptea să nu se vadă că este lumină în casă și își pregăteau și culcuș în beci.

Până ieri au fost toți puternici si stăpâni pe situație… însă la auzirea veștii că au intrat si cecenii alături de trupele ruse, au clacat! Soldații ceceni sunt cei mai cruzi: nu au mama, nu au tată! Maimuțelor, știți sentimentul acela când cineva dintre apropiați se află în pericol de moarte și tu nu poți face nimic pentru că nu poți??? Nu pentru că nu vrei, ci pentru că nu pooooți!!!”, a scris blonda.

De ce nu au putut rudele ei să fugă din calea războiului

„Tot ce puteam să fac este sa fiu tare, să le țin psihicul ridicat! Am vrut să îi iau pe toți la mine când a început atacul. Dar sunt la 600 de km de granița României.

Nu au mai apucat să plece pentru că drumurile erau blocate, benzina se raționalizase la 20 de litri per șofer, iar bărbații până în 60 de ani nu au mai avut voie să părăsescă țara. Singura soluție a fost ca toată familia să se adune într-un singur loc care până în acest moment nu a fost ținta atacurilor. Dar panica și spaima sunt mari! Au rămas fără internet.

La tv, știrile apar cu întârziere.

Așa că în toată această perioadă am fost într-o permanentă legătură telefonică cu ei, furnizându-le imediat veștile… Și s-au remontat psihic când i-am anunțat că regimentul cecen a fost anihilat de trupele de elită ucrainene. Mădălin a insistat să mergem totuși în deplasarea pe care o programasem de ceva timp. Ca să mă țină cu psihicul sus. Și să pot fi un sprijin moral puternic pentru ai mei din Ucraina…”, a transmis Cristina Șișcanu, originară din Moldova.

Recomandarile noastre