Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Șișcanu și-a strigat supărarea pe contul de socializare. „Ce căutați aici, dacă nu vă duce capul?”

Cristina Șișcanu și-a strigat supărarea pe contul de socializare. „Ce căutați aici, dacă nu vă duce capul?”
Moș Nicolae n-a venit doar cu bucurii în familia Cristinei Șișcanu, ci și cu discuții din partea fanilor care au enervat-o la culme pe prezentatoare. Aceasta a trimis un mesaj dur pe contul de socializare celor din comunitatea ei care vorbesc prost și fără rost.

Cristina Șișcanu a fost trasă la răspundere de anumiți internauți din comunitatea sa pentru faptul că i-ar fi cumpărat fetiței sale, Petra, mai mult cadouri decât lui Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie.

„Mă gândesc ce o fi în capul acestor femei, pentru că ele comentau”

Cristina Șișcanu s-a supărat îngrozitor și le-a trimis un mesaj internauților care-și dau cu părerea fără să știe care-i adevărul. Mai mult, soția lui Mădălin Ionescu a subliniat că vrea ca aceste persoane să dispară cât mai curând din comunitatea ei. „Apropierea sărbătorilor în loc să ne facă mai buni… invidia, frustrările, toate sentimentele negative cresc și nu înțeleg de ce.

Ultima mea uimire a fost atunci când au apărut comentarii la video-urile cu copiii, Petra și Filip când găsesc lângă ghetuțe, în ghetuțe, ce le-a adus Moș Nicolae. Comentarii că Petra ar fi primit mai multe daruri decât Filip. Mă gândesc ce o fi în capul acestor femei, pentru că ele comentau. Nu au nici un pic de logică.

„Nici măcar nu s-au gândit cei care comentează că darul lui Filip e mai costisitor”

Câteodată mă gândesc ce caută personajele acestea în comunitatea mea. Eu vreau oameni buni, inteligenți, în comunitatea mea. Ce căutați aici, dacă nu vă duce capul? Sunteți și răi. Petra a primit niște pensule de machiaj cumpărate de la un magazin pentru copii, că trebuie să precizez și asta că o să-mi sară alții în cap.

A primit un jurnal în care să-și scrie gândurile și un spray de corp cu sclipici, portocale și dulciuri. Filip a primit un fular și o căciulă, banane și niște suc, unul la cutie și unul la sticlă. Și fiecare a primit și 100 de lei. Nici măcar nu s-au gândit cei care comentează că darul lui Filip e mai costisitor.

„Vreau ca aceste persoane să dispară din comunitatea mea”

El e adult, astăzi face 20 de ani (n.n. aniversarea a fost pe 7 decembrie), nu e copil. Cum să-i iau niște prostii? Filip are șifonierul plin cu haine noi, cu etichete. Din păcate, el nu are activități care implică deplasări, dar noi îi cumpărăm, pentru că e pasionat. Azi e ziua lui, la o zi după moș Nicolae.

Dar să căutați nod în papură la orice eveniment care ar trebui să fie unul de bucurie… la români și după o înmormântare ies discuții, se ceartă membrii familiei, la nuntă iar se ceartă și ies discuții. Ce pretenții să mai am eu? Vreau ca aceste persoane să dispară din comunitatea mea. Această categorie de oameni, 10%, nu o mai suport.

Prostia omenească mi se pare ceva crunt, nu o mai suport. Nu vreau să interacționez cu prostia omenească. De fiecare dată după o postare există comentarii care mă surprins, deși am trecut prin atâtea în viața asta publică. Eu, în naivitatea mea, sper că prin aceste discuții libere, pot să schimb mentalități…”, a fost mesajul Cristinei Șișcanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre