Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Șișcanu, transformată de durere. Vedeta a povestit cum o striga tatăl său și de ce îl căuta în buzunare

Cristina Șișcanu, transformată de durere. Vedeta a povestit cum o striga tatăl său și de ce îl căuta în buzunare
8 martie nu va mai fi niciodată pentru Cristina Șișcanu ce a fost odată. Va fi ziua în care își va pomeni tatăl, care anul acesta a plecat dintre noi.

După ce și-a pierdut tatăl chiar de Ziua femeii, pe 8 martie, Cristina Șișcanu a ales să povestească lucruri neștiute despre cel mai bun părinte din lume.

„Era un om iubit de toată lumea”

Cristina Șișcanu e distrusă de când și-a pierdut tatăl. Vedeta a simțit nevoia să povestească fanilor despre părintele său, într-un video pe rețelele de socializare în care e transfigurată de durere. Chiar dacă cei din televiziune i-au propus să dea o perioadă acasă, pentru a se putea liniști, Cristina a mărturisit că nu va face acest lucru, pentru că riscă să se adâncească în probleme.

„Voiam să vă spun că tata a fost un om extraordinar de bun, fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor. Pierderea lui e foarte greu de dus. Dacă nu-mi ocup mintea cu lucruri de făcut nu pot să fac față durerii.

„Încep să mă adâncesc în durerea pe care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu”

Când rămân singură cu mine, dacă sunt singură în mașină, durerea e mare. M-au întrebat cei de la televiziune dacă vreau să stau acasă și să nu vin la muncă și m-am gândit că nu pot să fac asta, fiindcă e foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic.

Încep să mă adâncesc în durerea pe care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina ei de Facebook.

„Îmi spunea mereu Cristinuța”

Pe de altă parte, vedeta a povestit și cum o striga tatăl său și a precizat că l-a moștenit mai ales în ceea ce privește sensibilitatea. Și nu poate uita niciodată momentele în care îl căuta în buzunare pentru a găsi „ceva bun”. „Amintirile mele cu el din copilărie și cele mai recente sunt vii. În copilărie nu cred că a existat o zi să nu vină de la muncă cu ceva bun pentru mine (…).

Știam că dacă caut prin buzunare găsesc ceva bun pentru mine. Era una dintre formele lui de a-mi arăta că mă iubește. Îmi spunea mereu Cristinuța. E părintele căruia îi semăn fizic și de la el am moștenit sensibilitatea. Era un om foarte sensibil”, a mărturisit Cristina cu ochii în lacrimi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre