Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu o zi înainte de a auzi decizia instanței în procesul Colectiv, primarul Cristian Popescu Piedone le scrie nepoților săi un mesaj

Cu o zi înainte de a auzi decizia instanței în procesul Colectiv, primarul Cristian Popescu Piedone le scrie nepoților săi un mesaj
Mai sunt doar câteva ore și Cristian Popescu Piedone va afla ce au decis judecătorii cu el în dosarul Colectiv.

Procesul lui Cristian Popescu Piedone în dosarul Colectiv s-a terminat în decembrie 2021, dar judecătorii au amânat pronunțarea sentinței pentru data de 3 mai.

Cu o zi înainte de a auzi decizia instanței în procesul Colectiv, primarul Cristian Popescu Piedone le scrie nepoților săi un mesaj

Condamnările în dosarul Colectiv i-a speriat pe toți cei despre care se spune că ar fi implicați. Astfel, cei trei patroni au clubului au primit câte 11 ani și 8 luni de închisoare, iar Cristian Popescu Piedone, actualul primar al sectorului 5, 8 ani şi 6 luni de închisoare.

Pe 3 mai, Piedone află ce se va întâmpla cu el, așa că s-a gândit să le trimită o scrisoare nepoților, în care le-a spus cât de mult îi iubește. Tot pe 2 mai, micuța Celine a împlinit trei anișori, iar primarul i-a pregătit o distracție pe cinste.

„Când va fi vânt mare în viețile voastre… să aveți grijă unii de ceilalți”

„Te iubesc, prințesa Celine. Îți mulțumesc pentru pupicul de azi dimineață… Și pentru toți pupicii… Și pentru toate îmbrățișările tale… Și pentru că ne-ai ales, frumoaso! Și pentru că ai înveselit povestea familiei noastre! Și-ai îmbogățit-o… cu zâmbetul tău… Îți spune bunicul un secret, acum, iubirea mea:

Ești fix așa cum am visat să fii! Știai? Te-am visat, prințesă! Până să ne ținem mână-n mână, până să ne îmbrățișăm, până să îmi dai pupicii tăi mulți și fini și dulci… bunicul te-a visat!  Și pe David l-am visat. Și pe Antonia am visat-o. Și pe Caroline. Voi sunteți visul din visul meu!

Și-i Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ales să-mi fie bătrânețea răsfățată cu dragostea voastră. Lângă voi sunt împlinit! Și fericit! Și mulțumit! Pentru că, frumoaso, voi sunteți viața mea! Te iubesc, prințesă Celine! Te iubesc, prințesă Antonia! Te iubesc, prințesă Caroline!

Te iubesc, bărbate David! Când va fi vânt mare în viețile voastre… să aveți grijă unii de ceilalți! Să fiți mereu frați de sânge! Să vă iubiți! Să vă respectați! Să vă ajutati! Sunteti sânge din sângele meu! Știu bine că împreună veți face imposibilul… posibil! Cu dragoste, bunicul Piedone”.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre