Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a ajuns Velea omul de casă al „Sportivilor”. Ce l-a dat de gol

Cum a ajuns Velea omul de casă al „Sportivilor”. Ce l-a dat de gol
Alex Velea își vede de muzică și ține aproape de cei care contează. producțiile „băieților” adaugă, zilele acestea o nouă melodie. Iar totul are legătură cu temutul clan al Sportivilor.

Cum a ajuns Velea omul de casă al  „Sportivilor” puteți vedea în cea mai nouă piesă  scoasă de soțul Antoniei și Ranny.  Controversatul Robert Nica, fostul lider al grupării interlope Clanul Sportivilor, este vedetă în ultimul videoclip al lui Velea și Ranny.

Melodia e, în fond, conform Spynews.ro, un mesaj pe care fiul cel mare al lui Robert Nica i-l transmite tatălui său.

Ani la rând, Robert Nica a controlat cu autoritate gruparea Sportivilor, care acționa, în principal, în sectorul 4.  Ulterior, acesta a renunțat la statutul de lider interlop și s-a implicat în afaceri. Acesta a investit în zona imobiliară și ar fi strâns, în câțiva ani, o avere fabuloasă.

Cum a ajuns Velea omul de casă al „Sportivilor”

De ani buni, Robert Nica s-a „cumințit” și s-a apucat de afaceri imobiliare profitabile. A ajuns milionar. Bărbatul are doi fii, iar aceștia sunt și ei personajele principale ale ultimului videoclip semnat de Alex Velea și Ranny, fiul lui Elis Armeanca. Melodia se numește „Mă dau mare”. Este  un mesaj pentru Nica din partea fiului său cel mare.

De altfel, în clipul muzical apar, alături de fostul lider interlop și cei doi fii ai săi. Iar băiatul cel mare al fostului lider „Sportiv” cântă și el o strofă. Cuvintele vorbesc de la sine. Fiul lui Robert Nica spune că el este  „Nica Gambino, dar puteți să-mi spuneți Nașu”. Aici intervine Velea care îi cântă refrenul tânărului: „Întorc banii cu lopata, sunt la fel ca tata”.

Velea și-a dus copiii acasă la Nica

Videoclipul a fost filmat pe proprietatea de lux a lui Robert Nica. În clip apar și copiii lui Alex Velea și ai Antoniei, așa cum se poate vedea. Și Robert Nica apare în videoclip alături de copiii și prietenii săi.

De asemenea, în clip apare inclusiv Elis Armeanca, tatăl lui Ranny. Totul a fost filmat pe proprietatea lui Robert Nica din Popești Leordeni. De asemenea, bolizii de lux folosiți în clip aparțin tot omului de afaceri. De altfel, în mod intenționat, acestea sunt filmate  cu numerele de înmatriculare la vedere, pentru a nu exista niciun dubiu. Într-un an, parcul auto al familiei se va îmbogăți cu un Lamborghini. Asta spune în solo-ul lui, fiul lui Robert Nica.

Sursa foto: YouTube

Horoscop Minerva – 9 mai. Scorpionii au noroc de noi contracte. Atenție la foc și gaze!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre