Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a cerut-o fiul lui Beckham, Brooklyn, de soție pe Nicola Peltz

Cum a cerut-o fiul lui Beckham, Brooklyn, de soție pe Nicola Peltz
Brooklyn Beckham a împărtășit cu fanii săi momentul intim în care s-a pus în genunchi în fața Nicolei Peltz.

Într-o postare pe Instagram, cel mai mare fiu al lui David Beckham își declară iubirea printr-o descriere emoționantă.

„Nu pot să îmi imaginez viața fără tine baby. Mă faci să mă simt așa special și mă faci să râd tot timpul. Voi avea mereu grijă de tine și te voi susține”, spune Brooklyn în descrierea fotografiilor în care o cere în căsătorie pe Nicola, ea răspunzând în comentarii cu „Te iubesc atât de mult încât inima o să îmi EXPLODEZE”.

   

Tânărul a anunțat logodna cu puțin timp în urmă, tot pe contul său de Instagram, unde a postat o fotografie în care își îmbrățișează viitoarea soție.

„Acum două săptămâni mi-am întrebat sufletul pereche dacă vrea să se căsătorească cu mine și a spus Da. Sunt cel mai fericit bărbat din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată într-o bună zi. Te iubesc”

Susținerea din partea familiei Beckham, declarată pe social media

David și Victoria Beckham au declarat că „nu puteam fi mai fericiți”. Victoria a postat un mesaj după anunțul logodnei: „CELE MAI frumoase noutăți!! nu puteam fi mai fericiți pentru că @brooklynbeckham și @nicolaannepeltz se căsătoresc! vă dorim multă iubire și o viață întreagă plină de fericire, vă iubim mult pe amândoi”, menționând conturile de Instagram ale soțului și fraților lui Brooklyn.

Cei doi îndrăgostiți au o relație de aproximativ un an și au petrecut perioda de carantină împreună cu familia Nicolei, în Statele Unite ale Americii.

Cum au slăbit spectaculos vedetele noastre. Ce diete au folosit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre