Cum au slăbit spectaculos vedetele noastre. Ce diete au folosit

Cum au slăbit spectaculos vedetele noastre. Ce diete au folosit
Atunci când se confruntă cu multe kilograme în plus, vedetele reacţionează ca oricare dintre noi: dau fuga la sală sau caută să ţină o dietă. Multe dintre cele mai cunoscute vedete din România au apelat la diferite diete şi la trucuri alimentare prin care să obţină silueta mult visată. Şi au reuşit.

Multe dintre cele mai cunoscute vedete din România s-au confruntat cu un număr mare de kilograme în plus și au apelat la diferite diete. şi trucuri alimentare prin care să obţină silueta mult visată. Şi au reuşit.

Cum au slăbit spectaculos vedetele noastre

Nu se mai simțeau bine în pielea lor și voiau să ajungă la o siluetă normală. Unele vedete au ținut diete, au făcut sport sau și-au mișcorat stomacul.

Ozana Barabancea a apelat la medici

Așa arată acum Ozana Barabancea, după ce a slăbit anul trecut 40 de kg

Ozana Barabancea (50 de ani) a slăbit anul trecut 40 de kg, însă nu a reușit să se mențină la greutatea pe care reușise să o obțină cu mult efort.

„Nu mănânc pâine, nu beau sucuri acidulate și nu mai mănânc alimente sintetice, nu neapărat pentru că aș urma această cură, ci pentru simplul fapt că cele enumerate pot fi catalogate drept otravă pentru șobolani. Pentru ca dieta să aibă rezultat, nu mănânc nimic după ora 19 și beau foarte multă apă”, povestea Ozana Barbancea. În cele din urmă a apelat la doctori.

Teo Trandafir a slăbit 65 de kg

Vedeta postului de televiziune Kanal D, Teo Trandafir (52 de ani), a trecut printr-o serii de intervenții chirurgicale care au schimbat-o complet.

Teo a fost operată de două ori în anul 2001 din cauza unei pancreatite, iar după doi ani a ajuns din nou pe masa de operație pentru o micșorare de stomac. A urmat o perioadă în care a slăbit foarte mult și în care spune că nu a făcut un efort deosebit. „Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puțini știu că dimineață pun în gură doar două feliuțe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineață, mănânc același lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuțe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluță și o apişoară și gata. Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc, echilibrat şi întotdeauna aceeaşi cantitate. Îmi umplu farfuria, dar farfuria mea este cât cea de la ceşcuta de cafea”, a declarat vedeta.

Chef Cătălin Scărlătescu a dat jos 33 de kg

Cătălin Scărlătescu (48 de ani) a uimit publicul Antenei 1 odată cu începerea noului sezon Chefi la cuțite prin greutatea sa. Acesta a slăbit de la 123 de kg, la 90 de kg.

Cătălin Scărlătescu a slăbit de la 123 de kg, la 90 de kg.

Deși presa tabloidă a publicat, pe surse, că chef-ul de la Antena 1 a suferit în vară o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, Cătălin Scărlătescu susține că a ținut o dietă drastică. ”Nu mai mănânc carne și dulciuri deloc, nu mai beau alcool”, a explicat Cătălin Scărlătescu. ”Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool. Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete. Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru”, a spus Călin Scărlătescu.

Cum a slăbit Gabriela Cristea 25 kg

Gabriela Cristea (45 de ani) a slăbit miraculos 25 de kilograme și a ajuns să-și iubească din nou trupul. Asta după ce a doua sarcină a lăsat-o cu o greutate deloc de neglijat și a fost nevoită să se lupte din greu ca să ajungă măcar la kilogramele avute după prima sarcină. Astăzi se poate spune că a ajuns la silueta pe care o avea când debuta pe micul ecran.

Gabriela Cristea a slăbit miraculos 25 de kilograme

Gabriela Cristea a povestit, luni, 27 iulie, la Sinteza zilei, cum a reușit să scape de kilogramele care o băgau în depresie.

„Din cauza vitezei cu care trăim avem tot felul de frustrări și am descoperit că e foarte ușor să scapi de toate frustrările și toate angoasele aruncându-te în frigider. Așa mi s-a întâmplat și mie. Pe lângă asta, eu sunt o foarte bună bucătăreasă și îmi place să gătesc, dar și să mănânc, în același timp”, a spus Gabriela Cristea.

„Varianta pe care toată lumea ar trebui să o ia în calcul și care mie mi se pare cea mai OK e să meargă la nutriționist. Eu mănânc cinci mese pe zi. Mănânc trei mese principale, am ore fixe de masă și două gustări. Am slăbit ca 1,5 kg pe săptămână. Acum, în ultima perioadă, am slăbit cam 4 kilograme în 3 săptămâni. Uite ce am mâncat azi: de dimineață, când m-am trezit, am băut pe stomacul gol un pahar cu apă. Eu beau o jumătate de litru de apă în care îmi storc o jumătate de lămâie. Mă ajută foarte mult cu arsurile gastrice. La ora 8.30 am mâncat un ou fiert, lângă care am așezat o jumătate de arde gras și două ridichi. La ora 11.00 iau prima gustare, care azi a fost un fruct și am optat pentru o banană. Dar pot fi alte fructe”,a povestit vedeta de teelviziune.

Și ele au început un regim de viață sănătos

Alte vedete de la noi au vrut să scape de kilogramele în plus, de multe ori depuse după ce au născut ori din pricina programului de lucru.

  • Luminita Anghel (51 de ani) a reusit să scape de 27 kg, după ce a renunțat la paste şi la orez. În plus, face sport.
  • Corina Dănilă (48 de ani) a reuşit să dea jos 19 kg și a început un regim de viaţă foarte sănătos. A scos zahărul din alimentaţia sa.
  • Andreea Marin (45 de ani) a reuşit să scape de 10 kg, cu yoga, sport,  detoxifierea colonului şi a intestinelor, masaje diferite.